ајде бе пробај иди сам така најлесно ке ти биде да го отргнеш стравот , порано како мал сум се плашел меѓутоа сеа сам одам и неам проблем ... како викаат Мечка страв мене не ми е страв хахаха ако не почнеш да идеш сам ке имаш подоцна проблеми со забите .. поззимам страв и тоа мноооогу..не одам на забар незнам колку време зашто многу ми е страв..неможам никако да се утешам и да отидам..дај кажете некоја мотивација за да одам да ги направам забиве имам 2-3 за правење )
подобро иди си на време зашто што повеќе чекаш, повеќе ќе имаш за правење (ама те ослободив). подобро е сега да истрпиш малку и после да не мислиш на тоа. мој совет поведи си придружба за подршка, така колку толку ќе се опуштишимам страв и тоа мноооогу..не одам на забар незнам колку време зашто многу ми е страв..неможам никако да се утешам и да отидам..дај кажете некоја мотивација за да одам да ги направам забиве имам 2-3 за правење )
Некои од алаткиве што си ги ставал по слики уште се исти вакви, само рачките им се преработени и помали се со поергономичен дизајн за убаво да лежат во рака.Се плашам да, али стравот ми се намали откако најдов една така добра заболекарка ко кокиче. Инаку читам деновиве дупчалките ќе заминеле во историјата, а ние толку се плашевме од нив, можеби ќе дојде време ко ќе ни недостигаат. И да замислете како им било на нашите предци со ваков прибор...
Забарски алат од минатото