Дали знаете што е МЕТРОСЕКСУАЛЕЦ?

ЦРВЕНОКОСА

нескротлива
Член од
19 февруари 2007
Мислења
382
Поени од реакции
9
Боки 13 е метросексуалец
не мислиш дека е трансексуалец?

инаку за овие шо се метро имам ептен убо мислење,би сакала да имам еден Бекам за другар:3: ама само толку зш не планирам да имам дечко помазен на лице и посреден во ноктите од мене:pos2:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.995
Па ваљда ова му ниво пред официјално да си педерsd

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Човек што има пенис од еден метар?

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Метросексуалец...city boy со многу време и пари кои ги троши на својот изглед...
Боки 13 е метросексуалец
Боки 13....Too fat to be gay, but too gay to be straight...

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Bоки 13 е метросексуалец без милиметар машкост на него.:tapp::pos2:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Ja kolku sto zam Boki 13e metro sexual
Да бе целиот е на Бекам...настрана од неговата полов ориентираност... премногу килажа има за некој кој се обидува да се прикаже себе си како ренесансен маж...оти метросекуалците се премногу опседнати со својот физички изглед...а овој наместо со бицепси и трицепси изгледа како трокатна зграда...
Во секој случај стеротипите за поимот машко отидоа во...пилинг, масажа, шопинг,естетска хирургија...christ...каде отиде тестостеронот...

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Се разбирам,и да се грижи некој за својот изглед и се,ама до тој степен некој да оди (машко) е тоа неможам да го сфатам,да биде опседнат со тоа како изгледа,ама опседнат до јаја,со сила жена стануе.

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Боки 13....Too fat to be gay, but too gay to be straight...
Се согласувам со ова.Инаку не дека темата е за Боки ама на прашањето дали е хомосексуалец или хетеросексуалец еднаш одговори кратко:Јас сум метросексуалец.Глупав пристап да го избегни одговорот за сексуалната ориентација.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Боки 13-ка се прокламира како метросексуалец. Значи метрсексуалец=суштество од машки пол што создава чуство на гад и одвратност на секој што ќе го види.:pos:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Пред некое време дознав што е, инаку пред тоа појма немав :icon_lol:

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Metro sexualec e maz koj si posvetuva vnimanie isto kolku i edna dobro sredena zena.Znci se depilira na race ,moze lice,vegi.Odi NA solarium,vezba vo teretana,vnimava na ishranata.Nosi isklucivo samo Brend.Dzet seter e.Obrazovan pred se,so prefinet vkus za rabotite.I ne e gej,ne znam kade go vbroivte Boki vo ova.Nema ni M od metrosexualec.

Kajgana Shop

На врв Bottom