и ќе додадам дека... поимот метросексуалец е воведен (100% од некој геј) за да се разбијат бариерите меѓу хомосексуалците и хетеросексуалците. Намерно хомосексуалците го доближуваат овој термин кон хомосексуалноста, само за да докажат дека убавите, дотерани луѓе (пример Бекам) се во душа педери и воедно они да си ја промовираат нивната “култура“. Како да сакаат да дојдат до тоа дека “денес за да си успешен и убав, мора да имаш нешто педерско во себе“ ... абе ај гит ....StenmarC напиша:Метросексуалец е човек кој го следи трендот на модата, прифаќајќи разни модни детаљи (шминка, лак, крзно... и уште 300 работи - да не ги набројувам) без разлика дали се женски, чудни, ексцентрични и сл....
Сите други додавања од типот, иде по геј журки, во душа е педер, а се ебе со жени, мие садови, плаче на шпански серии се бесмислени и невистинити 8)
Апсолутно... и јас сум за тоа 8)RaGeAnGeL напиша:ma bre nikoj ne mi smeta so sakaat neka praat kaj saket nek se ebet i so kogo saket :lol: normalno se dodeka ne mi se meshaat vo mojot licen zivot :lol:
А мори жено.... :lol: :lol: :lol:RaGeAnGeL напиша:ma bre nikoj ne mi smeta so sakaat neka praat kaj saket nek se ebet i so kogo saket :lol: normalno se dodeka ne mi se meshaat vo mojot licen zivot :lol:
Ма нека ги прочита сите постови, или бар пола, пред да коментира.Прочитај ми го првиот пост и тие после него Ептен смешно!
Никола напиша:Ма нека ги прочита сите постови, или бар пола, пред да коментира.Прочитај ми го првиот пост и тие после него Ептен смешно!
А Мацедалиан, нели ти ќе направеше некој микс, во кој ќе биде конечниот одговор? :wink: