Defragment напиша:
Mozi za tebe toa e ponizuvanje ali sepak toa e vina na devojkata(ne mi teknuva koj ja pocna temata).Sigurno uste od pocetok zaprimeti deka nesto ne e vo red so vrskata i deka toa ne e vrska.Mozese uste od togas da se odluci i da daj Ultimatum taka kazano za da se znaj so ke se praj potamu. Kolku pojke go odolgovlekuvas toa tolku poloso.
Znam za toa od mene...bas vo momentot "srediv" edna takva rabota samo kaj mene e zaebano so imam i zenska plus i ne mi bese bas seedno so praev...iako mi bese ubo duri praev
Па најчесто се виновни девојките што дозволуваат долготрајни мувања и при тоа најчесто машкото или има друга девојка, па оваа му е резерва за разонода, или не му се свиѓа баш ама дека оваа навалува ја наоѓа за корисна во криза итн. Не гледам други причини за некој да се мува, а да нема една здрава нормална врска. Така да, се сложуваме ...
Баш така! Кој кажува како треба да изгледа "врската"?! Ако е моја и на некој друг сами ги поставуваме правилата. Во последено време и не се замарам каков ми е статусот со некој! Дали сме во врска или се муваме?! Битно да ми е мене а и него убаво.. Па ако се гледаш со некого секој ден и делиш се со него, па голема работа ако не се вика врска?! Како и да се вика тоа е битно очигледно и за двајцата. Кој би трошел толку време на некој што не му значи?! Барем јас знам дека не. Тие работи одат со чувствата а не со статусот. Кој ти гарантира па ако "одите" дека нема да се осеќаш повредено и дека не те искористува?! Или тогаш јавното мислење ќе му пресуди за злоделото?! Битно е како се чувствуваш во однос на работите..
Де смири се ...кој па тебе ти кажува како треба да изгледа твојата "врска"? Тука само коментираме кој што мисли за мувањето ... не ти дојдовме пред врата да те каменуваме, ако не па.
Туку ти во муабетов наоѓаш за попаметно да имаш некој фраер со кого ќе се муваш кога ќе ви дојде, отколку да имаш врска за која никој не ти гарантира дека ќе е добра? Као ако не е добра не може да се раскине или повеќе боли? Оу мај гад!
И да, чувствата и мувањето, не ги ставај во иста реченица ... кои црни чувства ги гледаш тука? Уствари извини, може да ги спомнеш ама да истакнеш дека ги има од една страна, ама ако и од двете страни ги има, секако тоа ќе е врска.