Машко во сета своја просечност.clemclem напиша:Ne nikako!!!
I vise zenive vo gradov, tie sto ostanaa neka si go izbrisat toa od glava neka se olabavat i neka si se muvaat ....zlatni tie
Пффф ... Девојко ти не си изживеана.Анастазија напиша:Зато мување? За да се тепа време? За да се добие нешто „без обврски“? Бф, лошо!
Кој рече дека луѓето се муваат за да тепаат време? Ти дечко имаш за да си ги пополниш слободните термини во денот?Анастазија напиша:Зато мување? За да се тепа време? За да се добие нешто „без обврски”? Бф, лошо!
Е сега вака...пред две години запознав другар на моја другарка.Многу ми се засвиѓа.Случајно го сретнав после неколку дена и прв пат се смувавме.Мислев дека тоа било тоа,толку е.Следниот ден ми се јави,наводно му било убаво и сакал да се видиме пак.Стварно се израдував и прифатив.Мислев дека остава се да се случи спонтатно.По некое време сфатив дека не е тип што сака сериозни врски,не сака да има обврска да се јавува или да мора да излезе со девојката зашто во спротивно ќе му се налути.Сака да си излезе со другарите,да се излуди,да се изнаживее.Само што јас веќе се заљубив и бев спремна да се согласам на се само да бидам со него.На некој начин,нели..И така ние се гледавме година ипол,се додека мене не почна да ми доаѓа преку глава од сите тие глупости.Си викав дека не сум јас за тоа.Ако он има страв да се врзе,тогаш е стварно недозреан.Така само ми дојде да ја прекинам цалата работа,не можев веќе.А тркалото се сврте и сега секој ден се јавува.Ама ете,мене ми помина.Сакам да ти кажам...не е понижување за тебе,туку за него.Он е тој што се плаши дека кога ќе биде само со тебе нема да може да брка други од страна.Можда ќе пропушти јака шанса.Знаеш..тоа е голем минус за него.Dejana напиша:Situacija: Se muvas so nekoja licnost podolgo vreme, nedeli meseci pa neka se i godini.... a vie i ponatamu ste na muvanje. Pricina: se naveduvaat mnogu od tipot na imam premnogu obvrski ne mi treba uste edna i slicno, no koga ke razmislis podobro ke sfatis deka vistinskata pricina sto toj/taa saka da mu bide sloboden patot do drugi partneri, a so tebe si popolnuva vreme dur ne najde nesto podobro. Da ne se sfatime pogresno, vo red e da se muvas so nekoj koj ti e daleku(drug grad/drzava) pa ne mozete da bidete sekogas zaedno, no da se gledate/slusate sekoj den, da se uzivate eden so drug fizicki i psihicki znaci ste Povrzani no ne ste vo vrska... vie se muvate!!!
Za mene e ponizuvanje, Sto mislite vie?