e ако е тоа во питање значи дека женати си има друг па ти не си интересен штом те избегнуват а посебно штом не ти дава еден од знаците дека те изневерува жената се тиеШто ако женати несака да ти дава? Па затоа си отишол да бараш некоја друга?
Хахахаха крај е споредбатаСега прочитав некаде една интересна споредба со неверството, а тоа е: Ако една брава ја отклучуваат десет клуча тогаш бравата не е во ред и треба да се замени, а доколку еден клуч отклучува десет брави тогаш тој е добар клуч! Ме интересира Вашето мислење!
Ова очекувам од новокомпованите членчиња кои мислат дека ако дадат чекорче надвор од предрасудите и генерализациите сe eкстра повеќе интелигентни од што беа лани, кога бакнување девојче беше gross. Што е сите овде, случајов. Ајде, јас ќе сум ограничениот, just for the sake of argument. И повеќе. :- )Не, бе не е исто.
Кога жена ќе изневери е курва, кога маж ќе изневери е фраер.
Ебате темата.
У потполност се согласувам. Мислам дека мажите треба да изневеруваат некако им лежи а кога жените го прават тоа некако му доаѓа курвински неумесно да речам, абе едноставно не им стои тоа е тоа.Сега прочитав некаде една интересна споредба со неверството, а тоа е: Ако една брава ја отклучуваат десет клуча тогаш бравата не е во ред и треба да се замени, а доколку еден клуч отклучува десет брави тогаш тој е добар клуч! Ме интересира Вашето мислење!
Знаеш како е тоа, јас на 21 изгледам како да имам 25, исто како голем дел од луѓето, некои на 20 изгледаат како 12, како мал дел од луѓето.Ова очекувам од новокомпованите членчиња кои мислат дека ако дадат чекорче надвор од предрасудите и генерализациите сe eкстра повеќе интелигентни од што беа лани, кога бакнување девојче беше gross. Што е сите овде, случајов. Ајде, јас ќе сум ограничениот, just for the sake of argument. И повеќе. :- )
Разликата не е голема, vague одговор заслужува исто реплицирање. Не гледам аргументи, како што кај мене, така и кај тебе. Можеби ќе ме сфатеше ако постот ти беше иронично вметнување на оригиналниот аргумент женско - курва, машко - фраер, знаеш метафората со клучот и бравата..Знаеш како е тоа, јас на 21 изгледам како да имам 25, исто како голем дел од луѓето, некои на 20 изгледаат како 12, како мал дел од луѓето.
Затоа моите постови се обични, твоите не се.
Just for the sake of the argument.