TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
Их бе ме претркаДоколку сите овие интелектуалци и партиички блиски до СДСБЈРМ и самите социјалдемократи од Бихаќка кои тврдат дека имало криминал, наместо да ја дават јавноста нека соберат сите документи, анекси и слики што ги располагаат и нека ги досатават до Јавното обвинителство и нека се покрене кривична пријава и нека го јаде и Груевски и свети Груевски.
Но зошто тоа не го прават од СДСБЈРМ?Затоа што свесни се дека пукаат со ќорци и дека нивните документчиња не се издржливи за покренување пријава против Груевски.
Наместо да креваат прашина без потреба, ако имаат изградено случај за тужба - Нека повелат, судот и така е сеуште под надлежност на БЦ...Нема да има игри....Ама јок...Повеќе им одговара прашина за креваат за да се кочат реформите...А знаете како викаат, „Зад добриот коњ, голема прашина се крева“
А ти колку си сигурна дека Груевски потпишал некаков анекс? Јас знам кои се потписниците на договорот, а знам и кој го раскина договорот...Flava напиша:А ти не сакаш да се покаже анексот? Не сакаш да се види кој го потпишал?
Капак на се, наместо да дискутираме за продуктивни работи со кои ќе си придонесе секој за подобар живот, вие сите млатите празна слама за тоа кој што како...Нека ви е на чест. Толку од мене на темава.