L
Luki Junior
Гостин
Оооо па ти си знајал и да мереш кој колку вреде... Thе shit just got realso si gaki da sse prodavas mojve madina pojke vredat od ti samiot
samo seljacana koristi pari i koli za da osvoi devojka fraer koristi samo muabet i so toa ja osvojuva togas si fraer posto taja dosla po tebe ne po kola ili pari toa moze sekoj (koj ima dobra kola ili pari) celta e so muabet da ja osvois a za toa ti treba trud i znaenje i ogromna samodoverba a skapano bmw od 2001 so koj znae kolku kilometri vrteni so karoserija skapana ne ti vredi nisto ce se odades od pari davanje za nea
Јас сам си наш човек, селски, без манири, без пари, без образование, ни па сам начитан, прошетан, или излезел од мојо балон на селанштината.. Со опинците, волнените чорапи и шајачни панталони коа се качам у бмвто стој та ме гледај, какав сам фраер. Не може да се мерам со Гратцките господа како тебе, шо имат медна уста, реки од зборој, поетична и емоционална душа, лепота невидена, прошетаност, авантгардност, образование и целото тоа филувано со доста префинет вкус на сопствена елеганција, и пропратено со Пони точак.
А за бмв-то, раскапано, раскантано, изгребано, скапана каросерија, разлокано, со миљон километри, праа ми ќеф.... А ќеф цена нема...
пс. Поканата за ракија и салата оште стое... Аз за тебе ќе извадам и од старата (24 годишна), шо ја чувам за свадба.... Жолта, и како зејтин се лизга на доле... ако си мераклија, и ќе ти дадам маркуч сам да си пуштеш од бурето.
И сега по темата: Момите сакат несрамежливи момци.. Јас имам срам и тешко ми оде со них.. Ама со Исус напред, дека и да е, ќе добијам медна уста да лажам мома со рамна снага и румени образи шо шета по росна ливада рано насабајле со венче од китки на главата.