Да користам го редовно, шо ти смета зеленото тенџере.. За пепел од скарата да не вадам од на мама најубавио сервис и да ја тресам како господин пепелта у порцелански сад за супа? И Плуговето зад бмвто ги користам, и бурето шо го гледаш за вода коа мешам малтер, и култиваторите одзади да си орам овоштарниците, и дрва цепам редовно за да има на шо да се греам, блоковето и монтите шо ги гледаш, они са остаток од градежните работи по гаражата доле... Ако сам испуштил нешто од сликата, и ти имаш време, слободно терај по сликата, да ти дадам отчет за новите предмети... Ако имаш малку креативност, може у играчница и една игра да направеш...
Ааа за малку ќе забравеех, железната ограда бакшиш ти ја давам, ставих друга дома, таа не ме аресаше нешто...
Коментаро не ти вреде пет пари иначе...
Извини Исусе, ама јас не излевам да шетам гол и да рекламирам колку ми е исправен ’алатот’ или колкав ми е... Јас фраер не сам, ни па ќе бидам.. Само си кажувам од искуство оти со други очи те гледат истите моми... И јас не веруваах как може некој да е толку површен, ама имало секакви човеци...