Дали грицкате нокти?

Грицкате ли нокти?

• Да

Гласови: 43 50,6%
  • Не

Гласови: 42 49,4%

• Вкупно гласачи
    85

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Кажујте како да не грицкам АМАН..ни лакови не помагаат...ни горчливи ни незнам какви...не е убаво...а еднас едвај милиметар ги пуштив и француски си правев:tapp:
Надградба сестро и ништо друго. Почекај да ти пораснет твојте, и извај ги вештачките. После пак оди на козметичар да ти клает на твојте еден тврд гел шо немојш да го гризиш (ама немој да пробвиш де, не е то финтата ;) ) и после кажи впечатоци.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нееее не ги грицкам и многу ме нервира кога ќе видам некој да ги грицка.
Многу лоша и грозна навика.
Кога само ќе помислам колку бактерии има на на ноктите..:nenene::nenene:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Неееее, ниту грицкам ниту некогаш сум грицкал, ниту па ќе грицкам. Едноставно, гнасно ми е :)

Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.483
Поени од реакции
2
Како мал грицкав нокти,ама се одвикнав сеа и нема да грицкам више.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Лееј мразам тоа толку ме вади од такт кога ќе видам некого уф. Лоша навика е многу.

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Lele ke poludam mnogu gi grizam nokite, nikako ne mozam da gi porasnam a grdo mi e zensko bez dolgi nokti.Imav i nadgradba klaeno, pa po mesec dena ja izvadov i pak si gi izgriav mojte...ne znam pojke so da pram.

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Грицкам на час коа ми е досадно...башка, не ги гризам ноктите туку тоа од страна..:pipi:

korun

lame
Член од
21 октомври 2007
Мислења
389
Поени од реакции
28
Грицкам.........посебно на досадни часој!!!

E

`EsCaPe`

Гостин
Ne gi grizam noktite , tuku toa od strana ...navishe na nervna baza..eve bash proslava nedela taka..mi bese napnata i glupa..i prstive lom mi se sega...:toe:

energichen

EOTL
Член од
19 септември 2007
Мислења
519
Поени од реакции
75
koga ke se setam deka sum grickal mi se zgaduva i fala bogu sto se odviknav i sea ich ne me faka kriza za da grickam

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Не грицкам, одвратно ми е. На страна тоа што изгледа грдо, чуда се случуваат од еден обичен изгрицкан нокт.

Член од
8 август 2007
Мислења
20
Поени од реакции
1
Noktite gi grickam celi 13 godini,i nikogas ne sum se obidel da se odviknam....ne znam zosto..izglea mi se zaarni :)
Noktite na racete mi se dolgi okolu pola cm,i mnogu pati si go imam skinato zivecot na nekoj od prstite....ovaa navika e stvarno grozna,a na prstite se lepat sekakvi bakterii,nie gi vnesuvame u usta...taka da....so ovaa navika si go stavame zdravjeto u rizik...

Kajgana Shop

На врв Bottom