Дали грицкате нокти?

Грицкате ли нокти?

• Да

Гласови: 43 50,6%
  • Не

Гласови: 42 49,4%

• Вкупно гласачи
    85

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Не ама го грицкам месото од страна :kesa:

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
мн ретко грицкам нокти :toe:

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
ау пупупу.
Многу гнасна работа ми е тоа грицкајнето нокти

Etushko! :)

блажо <3 all
Член од
24 ноември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
1
Grickam nokti ko budala ushte od mal. Kolku kjotek imam jadeno za tie pusti nokti koga bev mal.A sega majka mi mi dava po 50 denari za sekoj neizgrizan nokt, ama ne mozham da ne gi grizam pa nikogash ne dobivam pari :( P.s pogore vidov deka si go gricka mesoto od strana.. Lom mi e napraeno.. Chobekojadci be :)

V

Viktoranius

Гостин
Абе грицкам нокти уште како мал...Ке кажеш ко цицки се слатки.:vozbud:

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Не грицкам нокти,пупупу,скраја да е...ни како мала ни сега,не знам,некако одвратно ми е тоа,гнасно:nenene:

Сапун

. . .
Член од
10 јули 2007
Мислења
1.642
Поени од реакции
4
Грицкaм ...многу и тоa (во моментов го крaтaм пaлецот)

draganask

те сакам СОНЦЕ
Член од
4 декември 2007
Мислења
401
Поени од реакции
24
Уште многу одамна ми се створи таа лоша навика да грицкам нокти. Ги грицкав се повеќе и повеќе и стануваа се покатастрофални. Најлошо беше што секогаш грицкав несвесно и додека да се освестам-отидоа ноктите. Но не страдаат само ноктите. Лично мене многу ми се исфрлаше лицето околу устата и знаеше да ме боли и желудник. Кога ке помислам што се има под еден нокт колку сакал миј ги рацете.. Навистина одвратно. Пред два месеца ми пукна филмот и решив да престанам со таа грозна навика. Отидов да си ставам надградба и после три недели кога осетив дека моите нокти веќе "пркнале" ги извадив вештачките нокти зошто пред се сакав моите нокти да ги средам а не да имам вештачки нокти. Сега веќе ноктите ми заличија на убави нокти и никогаш повеќе нема да има потреба да ги кријам или да се срамам со нив :) Поздрав и бидете поупорни :) :smir:

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Порано имав навика кога бев нервозна да ги грицкам ноктите, но не знам како едноставно се одвикнав и многу ми е мило.

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Да порано многу сега само кога сум нервозен или кога имам трема.

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
Кажујте како да не грицкам АМАН..ни лакови не помагаат...ни горчливи ни незнам какви...не е убаво...а еднас едвај милиметар ги пуштив и француски си правев:tapp:

Член од
7 декември 2007
Мислења
67
Поени од реакции
1
partal gi pravam:) pogotovo koga sum nervozna ili koga gledam fudbal. Znam deka e losa navika ama...ne mozam da se odviknam , a probav i toa ne ednas...

Kajgana Shop

На врв Bottom