Дали ви се допаѓа WoW

Дали ви се допаѓа WoW

• Вкупно гласачи
    239
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
кога брат ми не би седел 25 сата дневно на wow радо ке ја сакам вака нооот

Член од
20 септември 2008
Мислења
13
Поени од реакции
0
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
WORLD OF WARCRAFT FOR EVEEEEEEEER
BLIZZARD FOR EVEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRR

*K!40*

КАТАКОМБА
Член од
26 октомври 2008
Мислења
57
Поени од реакции
1
Супер си е играта . Без коментар:zver:

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
чим 11 милиони луѓе ја играат мора да е добра, и јас ја играм више од 3 години (со поголеми / помали паузи ) и топ е ;)

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
World Of Warcraft e najdobrata igra sto nekogas e napravena ... 11 milioni igraci vo svet ne e mala rabota ... Eve sega ke vi kazam primer : Koga izleze prvata WoW vo Kina, Japonija i taka natamu lugeto po eden ili dva dena pred da izelze so satori kampuvaa pred golemata zgrada i so netrpenie go cekaa izleguvanjeto ... Isto taka za WOTLK na Tv Nova na vesti davaa snimki kako lugeto i vo hrvatska so netrpenie go cekaa expansionot WOTLK ... Jas bi rekol deka WoW e premnogu zarazna bidejki te tera postojano da mislis na nea i na nisto drugo vo zivotot ... Jas se otkazav od prosta pricina sto imam premnogu obvrski kon ucenjeto ... Malce po malce podigruvam i me faka merak no ne sum tolku popalen kako porano ...

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Играв пред едно 4-5 год, коа влеговме у MC мислев дека сум најак :) Тоа беа времиња, излезе TBC се откажав.. па пак почнав, стигнавме негде до BT и тука заврши мојата кариера. :wink:

Дали ми се допаѓа ? Више не. :)

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
:drk:пффф Се тресе коа ги Вади наочарите ВоВ Невер Суцкс!

H

-HRO

Гостин
Neznam mene igrata samo so ja instalirav za 2 dena mi zdosadi!Krenav 35 lvl,i se otkazav!Niso narocito spored mene!Inace za zavisnicite od wow samo napred!

MileJebo

Complete
Член од
7 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
41
Igrata e ZARAZAAAAAA!!!! Nevidena zaraza e. Znate imase edna pogovorka... Majki dokolku sakate da ja za4uvate nevinosta, na svoite deca platete 14.99$ i uzivajte, LOL

Inaku igrata e stvarno mnogu dobra. Najdobra mmorpg igra na site vreminja, no edno e sigurno igrata ja pravi posebno druzenjeto, i komuniciranjeto so drugite igrace, a ne grafikata ili nesto drugo.

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
WoW е најзаразна и најзакон игра. Порано многу ја играв, али сега со обврскиве ептен се одалечив, ама ај ќе дојде и зимски распуст па нема да ми избега. :)

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Од толку играње WoW почнав да правам споредба со реален свет и светов у играва, особено сега кога се е снег :vozbud:
заразно ептен. Има мнг попаметни работи шо имам намера да ги направам, а ја пак играм Wow зараза нема шо

Kajgana Shop

На врв Bottom