Дали ви се допаѓа WoW

Дали ви се допаѓа WoW

• Вкупно гласачи
    239
Член од
20 октомври 2007
Мислења
208
Поени од реакции
5
I jas bi mozel da kazam deka e super:D kako i site na temava.:toe:

zeeroX*

Level [Unknown] =]
Член од
10 јануари 2008
Мислења
123
Поени од реакции
6
Играм Wow 2.5 години ... али веке не ... пошто од излегувањето на TBC ... и со доаѓањето на Новата Expansion(не се знае и усте колку други Expansion ке има)... станува Досадна... и како и да е...веке не играм Wow...сеа само Counter Stike пуцам...:pos::pos::pos:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Ми се допаѓа гејмплејот, ама бара многу време да и се посвети. Затоа гласав дека не ја бендисувам.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Закон игрица .... завчера почнав да играм

Painmaster

Feel the Pain!
Член од
28 ноември 2007
Мислења
165
Поени од реакции
2
А бе WoW е најиграна игра во светот сеа за сеа (има околу 9.5 милиони активни играчи) али иако е тешка зараза мене не ми се свиѓа некако. Све ми е автоматски (само бројки а он се тепа). А да, за да бидеш добар играч на WoW не треба да знаеш да играш него треба да посветиш време, затоа и има тешки пациенти. A да се заразуем со игра и да плаќам нема шанси така да .... HF :D

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Мене ми е баш убава ми беше интересна додека ја играв и уште ми се бендисува.

Член од
31 мај 2008
Мислења
33
Поени од реакции
0
Да..Секако дека ми се допагга :bip:

DaN-MaN

Warlock
Член од
1 февруари 2007
Мислења
491
Поени од реакции
3
Порано кога почнав спиев кај Сале во интернет кафе (Заедно со Shmiki :helou:). Интернетот се затвори и престанав да играм ритејл. После кога ми текна колку пари сум дал....:tapp: Си седнав на фансервер ама не е нешто зараза, дури и досадно почнува да ми станува. Гласав "Да" зошто мн. ми се свиѓа гејмплејот и целата сторија од 1st War па се до WotLK.
:salut:

Член од
8 јуни 2008
Мислења
189
Поени од реакции
2
Играта беше најдоброто дело на Blizzard Entertainment искочено во 2004-та година.По излегувањето на првата експанзија т.е. TBC а сега и со WOTLK ја упропастија целата игра...иначе јас порано играв и тоа неколку години се навлеков на ова нешто што ги тера луѓето да си го уништат животот...не не викам дека не е добра играта, напротив играта е топ али ако сте зависни од неа уште од сега би ви препорачал да се одвикнете што побрзо затоа што ако не сега тогаш со текот на времето ке сватите дека играва е големо сранје...ама сепак тоа е само мое мислење :D

Член од
17 јули 2008
Мислења
85
Поени од реакции
1
Играта WoW e супер имам играно една година и добро на почетокот бев нооб и секој ден нов херој започнував додека не видов кој е најдобар но играта е закон после Star Graft-44милиони играчи, а WoW-мислам 23милиони
Mozda star craft ima tolku igraci no koja e najprofitabilna :vozbud:

Член од
17 јули 2008
Мислења
85
Поени од реакции
1
па шо знам... WoW играм скоро од ко излезе... прво на пиратски... после со другари купивме акаунт... мислам газда од акаунтот беше газдата од интернет кафето од ке шо игравме... па имаше проблеми и карактерите фатие пустина... сега пак играм... праев пауза некој 7-8 месеци немав гејм карта итн... сега почнав пак ама играва е закон зато и е играм
ti si budala so plakas so game card

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.030
Поени од реакции
1.517
Играта е топ братучеТ ми има 70warlock,70 warrior и 56 shaman

Kajgana Shop

На врв Bottom