Дали ви се допаѓа WoW

Дали ви се допаѓа WoW

• Вкупно гласачи
    239
Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
MeToNo1[MkD] напиша:
Воф .. играта е жив ужас незнам со е финтата у играта .. ке играш по цели денови ке дигаш левели .. и за шо ?? ц ц ц глупости е
za shekerce:helou:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ја играф некое време и сватив нема поента играва. Бесцелна е . Нема крај . Ќе излезе пак уште една експанзија иди ти собирај Епици. Ви препорачувам престаните да ја играте. Го запоставувате семејниот живот со оваа игра . Не викам дека не е убава, само многу е заразна. Има многу поубави игри со кои може да си го развиете мозокот. (Не зборам за кантер :P )

Член од
16 февруари 2007
Мислења
128
Поени од реакции
0
nemat so da se razgovarat.. najdi nekoj da recit uzasna e ii... ocigledno ja nema igrano

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
stefan_mk_oh напиша:
nemat so da se razgovarat.. najdi nekoj da recit uzasna e ii... ocigledno ja nema igrano
Јас ја имам играно и викам дека е лоша, и сега?
Секој си има различен вкус во игри, почитувај го тоа.

Morbidnio

ај лав вариорс
Член од
17 февруари 2007
Мислења
456
Поени од реакции
1
sepak ima 10milioni igraci(ako ne i fazla) a treba da kupis acc + mesecna pretplata...mislam deka toa si kazuva samo po sebe deka definitivno e najubava mmorpg igra na site vreminja

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Na eden forum prochitav ubava rabota za WoW od dete od 14 godini od Bugarija:
WoW is for people who has no life
WoW makes you lifeless
WoW is for people who hadn't find thier self yet!
WoW is for people who are looking for theirself....
Sum igral 8 meseci i nikad vishe MMORPG game

jutel

"убавите работи доаѓаат на крај"
Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
abe da vi kazam igrava e ludnici, koj saka neka si veli deka ne e ubava neka ja proba da ja igra 1mesec pa togas pak neka pisi na forumov :)

Член од
25 јули 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
World of Warcraft FANATIK

Igrava mi e vlezena vo krv! Toj sto ne igral ne moze da kaze kakva e igrava! Ne za dzabe ima 9 Milioni igraci nasekade vo svetot... Ako sakate da ja probate igrava a nemate pari, napravete si nov trial akaunt (Trial akaunt vi e 10 dena besplatno igranje kolku da se zapoznaete so igrata t.e. da se zarazite) ova mozete da go najdete na http://teaser.wow-europe.com/ tuka imate download na igrata kreacija na nov account! Koga ke vi istecat 10 dena toj akauntot vi se zaklucuva no seuste stoi, pa ako sakate da prodolzite so igranje mozete da platite! Toa e toa so sreka. Inace igram na Laughing Skull, Karakterot mi se vika Meglenov. Pa pisete :)
Pozdrav

Член од
21 октомври 2007
Мислења
96
Поени од реакции
0
igrana onaka za tepanje vreme e OK no za da se zadlabocis ne vredi a pogotovo ako igras orginalot a ne pirat

Knele_S

A.Knezevic-Knele
Член од
20 октомври 2007
Мислења
14
Поени од реакции
0
Igrata e Zakon ali e premnogmnogu zarazna ..koga ja igram WoW zaboravam da razgovaram so site okolu mene pa i moite roditeli..taka da ako ne ste ja igrale ne ni pocnuvajte za vase dobro a tie sto ja igraat si znaat kako im e :s

Член од
18 август 2007
Мислења
20
Поени од реакции
0
MeToNo1[MkD];531644 напиша:
Воф .. играта е жив ужас незнам со е финтата у играта .. ке играш по цели денови ке дигаш левели .. и за шо ?? ц ц ц глупости е
SE SLOZVAM SO TEBE..IGRAVA NEMA SMISLA KE SE OTEPAS OD IGRANJE KE DIGAS LEVELI A ISTO PA ISTO SE RABOTI VO IGRATA SAMO SE TEPAS I FINATA E DA E POGOLEM LEVEL HEROJOT....ODNOSNO DA E POJAK...:star:(abe 4edo moe ne igraj wow)...ZEMI IGRAJ CS IGRAJ SO DENOVI PA STANI PRO..MOZI NEKOJ DEN NA WCG KE SE VIDIME:D:poss::pishtoldz

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
2 puti ja igrav tesko se snaogjav i ja bataliv:)glup sum ednostavno za takvi raboti:)

Член од
30 октомври 2007
Мислења
137
Поени од реакции
0
Ne sum ja igral do sega a sakam da pocnam da ja igram.Moze li da mi kaze nekoj koja e celta vo igrata:wink: pozz

Член од
23 февруари 2005
Мислења
2.460
Поени од реакции
44
Играта е заразна како и секоја друга игра.

Заразата ве напаѓа затоа што вие го дозволувате тоа. Ако сте свесни за што е реалност а што пиксел забава, тогаш ќе немате проблеми со ниедна игра.

Јас ја имам WOW веќе година и нешто и во ниеден момент се немам почувствувано зависен, ниту пак ме има повлечено да се изгубам. И да имам слободни денови, ги искористувам за нешто корисно. Едноставно, прво гледај си го реалниот живот- работа, девојка, жена, деца или што и да е, па кога ќе имаш слободно време, плескај игри :)

Факт е дека од игрите се заразени најмногу средношколците, односно оние кои се млади за вработување или сериозен зивот, со премногу слободно време за кое сеуште не се свесни како да го искористат најдобро.

Од самите вас зависи на што ќе дадете приоритет во животот, дали на epic pixel или реалноста. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom