Дали ви е важно каков мобилен имате?

Член од
11 октомври 2007
Мислења
13
Поени од реакции
0
telefon si e telefon,mene mi e biten izgledot za da go kupam,dodeka drugoto mi e pomalku bitno!

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
epa ne mi e mn vazno kakov tel imam samo mi e bitno da ne e od onie najstarite modeli da ti e sram da go izvadis:)sega imam tel so kamera i takvi cuda i bas e cool

!-DrIx-!

.>sBePk0o*
Член од
25 ноември 2007
Мислења
295
Поени од реакции
0
mn. mi e vazno .zato si imam so kamera blutut infrared 32megabajti memoria i 2megapikseli kamera:smir:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
слабо ја имам два гига картица

:kesa:

а што да кажат со хард диск од 4 или 8 гига на нокииве

е тоа е више меморија

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
ne voopshto ne mi e bitno sho tel imam...momentalno nemam nikakov i me boli TIT :D

TomErulz

iPhone Freak
Член од
21 февруари 2005
Мислења
62
Поени од реакции
0
Телефон како телефон...
Најбитно ми е да држи батеријата, да работи се како што треба (тестатурата, микрофонот, звучникот..), а пожелно би било и да има подршка за песни бидејќи кога патуваш на пример, ако ти е здодевно добро би било да си пуштеш некоја музика за релаксација..

Јас користам 6600 - телефонот ми е дотепан (маската ми е скршена, ми здодеа од менење маски секој месец, тестатурата не работи добро, микрофонот не е добар..) Го купив кога излезе - одприлика беше едно 28.000 мислам.. Мака ми е што дадов толку пари за телефон, кој сега не вреди ни 5.000 ден!

Во денешно време, повеќе од народот сакаат да имаат модерен телефон, јас на пример ако би купил телефон најпрво би го одбрал по изгледот.

Моја желба е новиот Apple iPhone - бидејќи има 8 гига меморија, дека има топ изглед и дека можам да гледам цели ДВД или ДИВХ филмчиња додека ми е досадно а немам услови каде да гледам или да слушам музика на др. место.. Имав Нокиа Н73 пред 2-3 месеци која ја шитнав - бидејќи се уверив дека новите Симбијан телефони (генерација 9.1 и 9.2) се на еден начин багирани, немаат доволно РАМ меморија да ги извршуваат сите наредби - т.е. не им е усовршен принципот на работа.. Како што татко ми вели, цела серија на Нокиа Н-сериите е промашена инвестиција! Никогаш не би купил Н серија во животот.. Исто така кога бев голем љубител на мобилни телефони (во летово) ми се допаѓаше Н95ката многу! Али си размислив, зошто да фрлам еден куп пари за телефон кој со тие пари ќе си купам Дигитален апарат од 8 мегапиксели, ДВД & МП3 плеер и нормално мобилен телефон со сите стандардни функции во денешно време како со камера. музика и сл..

Има уште многу да пишувам за мобилниве - али ако почнам уште да пишувам и 2 дена нема да ми стигнат :)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ми се допаѓаше Н95ката многу! Али си размислив, зошто да фрлам еден куп пари за телефон кој со тие пари ќе си купам Дигитален апарат од 8 мегапиксели, ДВД & МП3 плеер и нормално мобилен телефон со сите стандардни функции во денешно време како со камера. музика и сл.
заборави да пишеш - и еден ранец од саломон, за да можеш да ги ставиш и чуваш безбедно во него дигиталната камера, двд и мп3 плеерот, гпс модулот и мобилниот телефон. :pos:

pupsik

AMAZONKA
Член од
18 декември 2007
Мислења
92
Поени од реакции
1
Се зависи от тоа за што ти треба телефонот...каква прфесија имаш ...каков стстус во обштеството и на која характерна група и припагаш....има 4 групи:
1.зелени-тие кои се конзервативни...кои сакаат телефонот да биде добар телефон..камерата да биде камера...микровалната да размрзнува и топли.
2.црвени-тие што обично живеат со емоции-телефонот не е важно каков само да биде со каменчинја Сваровски,камерата да биде помодерна од комшивката(да пукне од мака),микровалната од Lamborgini -жолтичка да одговара на колата од мажот и не е важно што лошо размрзнува и топли...
3.плави-тие што ги обожаваат сите нови достигнуванја на науката-телефонот да биде од последен модел-да има во него-камера,мп3,Ворд ,Ексел да има микровална,да може да пере и шиша....и не е важно дека е огромен и ти треба уште куфер да го носиш со тебе...камера и микровална сосе машина за перене не ти требаат затоа што ги имаш во мини варианта во телефонот во куферот што го влечкаш со себе....
4.условно црни да ги наречеме-тоа се најчесто практични луге што сакаат телефонот да има камера и мп3 и ворд и ехел..немора нова верзија главно што ке работаат исправно....добра батерија....+добра камера што некошта многу туку добро снима ако треба....и микровална што размрзнува топли и има грил што нормално работи...
Ете така тоа од Тренинзите го знам добро...условно по Нокиа можам да ви дадам примери:
1.-Connect (zelenite)-6ХХХ , 1ХХХ, 2ХХХ 3ХХХ сериите
2-Live (crvenite)-5ХХХ 7ХХХ 8ХХХ....VERTU
3-Explore(sinite)- N Series
4-Achieve(crnite)-E Series
јас имам N-93.....смешно? е уште да можеше да пере....се друго може!!!:zver:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Се зависи от тоа за што ти треба телефонот...каква прфесија имаш ...каков стстус во обштеството и на која характерна група и припагаш....има 4 групи:
1.зелени-тие кои се конзервативни...кои сакаат телефонот да биде добар телефон..камерата да биде камера...микровалната да размрзнува и топли.
2.црвени-тие што обично живеат со емоции-телефонот не е важно каков само да биде со каменчинја Сваровски,камерата да биде помодерна од комшивката(да пукне од мака),микровалната од Lamborgini -жолтичка да одговара на колата од мажот и не е важно што лошо размрзнува и топли...
3.плави-тие што ги обожаваат сите нови достигнуванја на науката-телефонот да биде од последен модел-да има во него-камера,мп3,Ворд ,Ексел да има микровална,да може да пере и шиша....и не е важно дека е огромен и ти треба уште куфер да го носиш со тебе...камера и микровална сосе машина за перене не ти требаат затоа што ги имаш во мини варианта во телефонот во куферот што го влечкаш со себе....
4.условно црни да ги наречеме-тоа се најчесто практични луге што сакаат телефонот да има камера и мп3 и ворд и ехел..немора нова верзија главно што ке работаат исправно....добра батерија....+добра камера што некошта многу туку добро снима ако треба....и микровална што размрзнува топли и има грил што нормално работи...
Ете така тоа од Тренинзите го знам добро...условно по Нокиа можам да ви дадам примери:
1.-Connect (zelenite)-6ХХХ , 1ХХХ, 2ХХХ 3ХХХ сериите
2-Live (crvenite)-5ХХХ 7ХХХ 8ХХХ....VERTU
3-Explore(sinite)- N Series
4-Achieve(crnite)-E Series
јас имам N-93.....смешно? е уште да можеше да пере....се друго може!!!:zver:
Добра поделба :zver:

Значи јас сум од сините : )

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Сакам да е практичен и да ги има сите функции..А има некој на кој не му е важно?

pupsik

AMAZONKA
Член од
18 декември 2007
Мислења
92
Поени од реакции
1
Lady ти си од црните)))) пробај нешто од е-сериите од нокија сигурно ке си задоволна...

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
не ми е важно,сите имаат моб али немаат повеќе од 3ден. јебига за така.подобро некој само за користење обичен со кредит одколку без кредит.не сум фалбаџија со моб.

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
Abe naj bitno e da drzi baterijata,i da go slusnam koga zvoni...
Momentalno imam Motorola L6 i super mi e...

Kajgana Shop

На врв Bottom