Дали ви е важно каков мобилен имате?

M

mistikraptor

Гостин
па сеа .. да ама не мора да е од најновите со триста функции и 5мп камери и и и ... итн :)
побитно ми е кредит да има нонстоп на него хехехе поздрав

bavarec_oh

FCB Support
Член од
8 ноември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
1
Порано ми беше важно, но сега не го користам телефонот освен за разговори и СМС...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Доаѓа ред некогаш да ми треба пр. нешто да запишам, па ајде пишувај 100 пораки... Не ми е битно колкав е битно е да е практичен. Се што е неискористено исто како да го немаш. Значи за кредит не се секирам, на претплата сум, но сепак ми требаат сите функции што ги имаат новите телефони.

Arioth

Purpletrator
Член од
20 февруари 2007
Мислења
527
Поени од реакции
82
Мене лично не ми е битен мобилниот. Сепак тоа е телефон чија намена е да се јавиш, да ти се јават и да примиш/пратиш порака.

Сапун

. . .
Член од
10 јули 2007
Мислења
1.642
Поени од реакции
4
Не ми е вaжно било кaков некa е.Моментaлно немaм никaков бидејќи го и3губив некa му служи нa тој што го имa сегa ...

Мачката

Coca Cola Addict
Член од
6 август 2007
Мислења
581
Поени од реакции
6
Имам ќеф за некое ново телефонче,ама ко шо врви времето, се поќе ми недостига старата нокиа3330 :) Порано ми беше поважно, ама сега гледам само кредит да имам да се јавам и то е то... Не ми се фрлат парите по телефони

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Порано некако имав еуфорија со мобилниве. Со другари се натпреварувавме кој ќе има поубав мобилен. Ама такво време беше. Првпат почнаа кај нас масовно да се користат телефони и го сваќам тоа. Ама сега некако спласнува таа еуфорија и мислам дека не е важно каков телефон имаж. Важно им е на оние кои немаат никакви квалитети, за да можат нешто да покажат.
Како што викам јас разговорно - Сега си поинтересен ако немаш мобилен, а не ако имаш:smir:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Сите лажете и се тешите.

Исто колку што не ви е битно да имате убава женска или убава кола. Сите скромни, до еден :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Сите лажете и се тешите.

Исто колку што не ви е битно да имате убава женска или убава кола. Сите скромни, до еден :)
Се слагам дека сите сакаме убави жени и коли ама овде се работи за важноста да се има. Мослам дека тоа не е толку важно. А ако имаш средства зошто да не. Имам пријатели кои даваат пари само за купување скап мобилен, а ништо друго не ги интересира(да одат на одмор, убаво да се облечат, добро да се најадат и сл.). Мислам дека се разбираме. Ако беше така и ако беше многу важно, сите кај нас ќе возеа BMW-a:smir:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.055
Поени од реакции
51.421
Па кога ке се земе во обзир дека прв телефон земав во 3та година средно и тоа Нокиа 5210 (гумењакот таа) на старо после земав едена исто Нокиа 1600 и летоска земав Samsung SGH-E 200 а дури вчера открив дека имало игра за собирање дијаманти за Парис Хилтон,имам некои проблеми а ме мрзи да идам да го поравам..не ми мења многу каков телефон имам
Друга работа е што не знам убаво да се разберам по телефон со човек.

Z

ZeroStyle

Гостин
Сакам да имам мп3 убава камера и слично...Копиљ сум тоа ми е интересно а и плус кредитчево да не иде ко алва ебаго :)

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Сакам камера,мп3 све тоа...али и не ми е толку многу важно,така да имам од најстарите Нокиа-цигла хаха.Добро е и тоа што го имам.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
276
Поени од реакции
13
МНогу ми е битно телефонот да е секогаш со наполнета батерија.А и изгледот ми е битен де!

D

drle

Гостин
Абе не е битено со џиџиња ке има важно да брка работа.

п.с Ке купат мобилен од 15 000 ден. и после нема кредит да клај.Ебате народо глуп.

Kajgana Shop

На врв Bottom