Дали ви е важно каков мобилен имате?

Goki_san

Dzabolebar of the month
Член од
16 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
1
A be da ne se skri u kafana koa ke go aknam od masa ili od dzid (zavisi od pesnata) :pos2::pos2::pos2: Sala na strana, da bide ubav na izgled, da ima barem 2mp kamera, mp3-ki, klipovi, temi, i da mozes da mu stais programcinja i igricki. Spored toa najvise mi odgovara K750i, ali jbg telefonot stana uniforma :toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
725
Поени од реакции
6
Ич не ми е важно каков имам...4 години имав sony er 100 - најпрвите и не го менував за жива глава:smir: ..чудно е знам ама ете го засакав, така малечок, лесен супер боичка, таман ко за женски и така. Сега имам sony er k800i i и сум супер задоволна од него..

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Зашто не ти се свиѓа со ос Симбиан?
многу бавно работи, понекогаш знае и да кочи, да не регистрира пропуштени позиви, да каснат пораките, кога ке ти стигне порака да не даде сигнал, исто така и кога ке ти титне некој знае да заборави да прати сигнал, многу помалце им траат батериите за разлика од другите телефони, а јас со мојата работа ако користам симбианец некогаш и 2 пати дневно го полнам и пред се - не познавам малечок симбианец.

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
многу ми е важно каков ќе ми биде моб. телефон бидејќи цел ден сум со него ако не на разговор тогаш на клипови МП3-ка, радио или игрички инаку имам сони ериксон К-750

Goki_san

Dzabolebar of the month
Член од
16 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
1
многу ми е важно каков ќе ми биде моб. телефон бидејќи цел ден сум со него ако не на разговор тогаш на клипови МП3-ка, радио или игрички инаку имам сони ериксон К-750
Dobar telefon go iam istiot, samo me nervira sto kaj i da idam mora barem 2-ca da go imaat :(

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Нормално важно ми е...најважно ми е да имам кредит да зборам...и да имам зелено копче за вртење.

ScArFaCe_K4

Кретенски username, знам.
Член од
29 јануари 2007
Мислења
344
Поени од реакции
16
Мене ми е важно да имам добар телефон. Ќе даам поише пари ама барем ќе знам дека нема да влечам 300 гаџети по џеповите. (Според филозофијата на некои Ќе купам посебно све за тие пари)

B

black angel

Гостин
mene mi e vazno kolku lanskiot sneg so da ti kazam i ne mi e gajle kakov e vazno da mi koristi.iam crn samsung na preklap bez kamera nema nema nisto ama super mi e

Член од
6 април 2006
Мислења
87
Поени од реакции
0
Telefonot barem za mene e poveke od telefon, znaci ako nema extra funkcii instalacija na programi za razni nameni (snimanje razgovori na pr.) pregled na dokumenti i ostali stvari uopste ne sakam da go poglednam. Telefonot od druga strana e i nekoj vid statusen simbol, nemozam toa da go potvrdam za site ama vo celina za covek koj drzi do sebe ne si dozvoluvam da imam nekoja skapanica od 1000 den.

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Па не се замарам многу со тоа,ама не сакам да иам некој крш телефон.Меморија и такви ствари не ми се многу важни,повеќе сакам да биде симпатичен на изглед.

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
ич не ми е важно каков моб ијам. моментално имам Самсунг D500 со пола скршен екран и маска (паднав со ролери многу гадно и го наседнав), после го лепев и сеа 1/5 екран не работи. додека го правев имав Нокиа 3310 и пак ми беше закон. додека се збори на него не го мењам:vozbud:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
imam siemens m55 veke 4 godini i ne go menuvam za nishto zivo, more ni mrtvo!

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Телефонон си го сакам чисто ради MP3-то, ем телефон, ем MP3 не треба да ги мкнеш и двете :wink: шо се однесуе до мене не би ни имала телефон.... нека биде шо сака само да не е цигла па да не можам у џеб да го бутам.

Kajgana Shop

На врв Bottom