Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ми се допаѓаше Н95ката многу! Али си размислив, зошто да фрлам еден куп пари за телефон кој со тие пари ќе си купам Дигитален апарат од 8 мегапиксели, ДВД & МП3 плеер и нормално мобилен телефон со сите стандардни функции во денешно време како со камера. музика и сл.
Добра поделбаСе зависи от тоа за што ти треба телефонот...каква прфесија имаш ...каков стстус во обштеството и на која характерна група и припагаш....има 4 групи:
1.зелени-тие кои се конзервативни...кои сакаат телефонот да биде добар телефон..камерата да биде камера...микровалната да размрзнува и топли.
2.црвени-тие што обично живеат со емоции-телефонот не е важно каков само да биде со каменчинја Сваровски,камерата да биде помодерна од комшивката(да пукне од мака),микровалната од Lamborgini -жолтичка да одговара на колата од мажот и не е важно што лошо размрзнува и топли...
3.плави-тие што ги обожаваат сите нови достигнуванја на науката-телефонот да биде од последен модел-да има во него-камера,мп3,Ворд ,Ексел да има микровална,да може да пере и шиша....и не е важно дека е огромен и ти треба уште куфер да го носиш со тебе...камера и микровална сосе машина за перене не ти требаат затоа што ги имаш во мини варианта во телефонот во куферот што го влечкаш со себе....
4.условно црни да ги наречеме-тоа се најчесто практични луге што сакаат телефонот да има камера и мп3 и ворд и ехел..немора нова верзија главно што ке работаат исправно....добра батерија....+добра камера што некошта многу туку добро снима ако треба....и микровална што размрзнува топли и има грил што нормално работи...
Ете така тоа од Тренинзите го знам добро...условно по Нокиа можам да ви дадам примери:
1.-Connect (zelenite)-6ХХХ , 1ХХХ, 2ХХХ 3ХХХ сериите
2-Live (crvenite)-5ХХХ 7ХХХ 8ХХХ....VERTU
3-Explore(sinite)- N Series
4-Achieve(crnite)-E Series
јас имам N-93.....смешно? е уште да можеше да пере....се друго може!!!![]()