Дали ве „фатиле“ додека мастурбирате/водите љубов?

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
ne me fatilr i nr sakam da me fatat zatoa sto ke bide mnogu glupava situacija za site:pipi:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
До сеа употребувам една направа наречена врата. На нејзе има поставено брава која се заклучува со клуч. Ова треба се да објасни дома што и да праам клуч на врата едно вртење и немаш грижи.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
хахах интересна тема.Морам да си признаам дека ме имаат фатено на дело и тоа не еднаш туку 4 пати.Како помал мајка ми ме фатила 4 пати како го :drk:. Сум се закопал ееј. Другиот ден мајка ми му рекла на татко му па после ме заебаваа цел ден .. :kesa:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
хехехехе ми текнува дека пред некоја година ме фати мајка ми додека:drk:
бев многу уморен и додека го правев тоа сум заспал и улета одеднаш мајка ми во соба и што да види...ја лежам со Џими во рака и спијам:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.180
хахах, татко ми ме има фаќано како го :drk:, и оттогаш натаму секој ден ми вели... "Сеуште ли го плескаш???"ххаха.. :kesa::nesvest:

B

black angel

Гостин
До сеа употребувам една направа наречена врата. На нејзе има поставено брава која се заклучува со клуч. Ова треба се да објасни дома што и да праам клуч на врата едно вртење и немаш грижи.

i ja mislev do vcera taka ama deckomi zaboravil da zakluci i tatkomu vleze i vide a deckomi bese vrz mene i dvajcata pistol koj bed go jadeveme.....:kesa:

SexualChocolate

Напалена...
Член од
22 јануари 2009
Мислења
16
Поени од реакции
1
Не ме фатиле,а и нема ни да ме фатат,затоа што сум даааааааааааааааааалеку од дома.

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Па си ја заклучувам вратата додека :drk:, ама се случило моите да пробраат да ја отворат вратата, ама оти заклучена не можат да влезат. Ке им кажам дека сум се пресоблекувал и сл. Сигурно знаат што е и како е, ама кога немаат доказ не можат да кажат ништо.

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
До сеа само сестра ми ама на облекување хахаха
неам клучеви за вратите иначе би заклучувала...
ме нервира некогаш си влага ко ништо да не е уште ми вика теди ај дој малку да видиш нешо....
имало ризици да не фатат многу пати али брзи сме во облакање хахаха

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.784
Поени од реакции
11.347
Ме фатијеее.... :icon_lol: пазам што правам и кога правам, ама па и да ме видат, шо?
Они ко да не се млателе на млади години па не знаат што е како е?!

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Ме фатијеее.... :icon_lol: пазам што правам и кога правам, ама па и да ме видат, шо?
Они ко да не се млателе на млади години па не знаат што е како е?!

А шо па и сеа да не не се млатат?:)

Он.
О да...повеќе пати, ама то ко бев помал.:)

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Со братот на еден пријател се „сретнавме“ пред купатило... Ама немаше запалено светло па си се тешам дека не ме виде гола:)) А не ме имаат никогаш фатено во кревет.

Rasomonac

Титула
Член од
24 јануари 2009
Мислења
3
Поени од реакции
1
Мене не ме фатиле многу сум рефлексивен :) Али сум можел да надрапам неколку пати ама засега добро е не ме уловиле :)

Kajgana Shop

На врв Bottom