Дали ве „фатиле“ додека мастурбирате/водите љубов?

Член од
20 јули 2010
Мислења
57
Поени од реакции
0
A да си пишеше прво за тебе, како поставувач на темата?
Ево сад чу :smeshko:бев некое 6-7одд. и ми се деси мајка ми да ми влезе во соба..во моментот :vozbud: и ден денес се надевам дека го заборавила истиот :kesa: а иначе знам дека и на дечко ми му се десило тоа, само што него татко му го начекал :vozbud:...како и да е, многу засрамувачки :icon_redf:icon_redf:icon_redf

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.929
Поени од реакции
12.510
Ево сад чу :smeshko:бев некое 6-7одд. и ми се деси мајка ми да ми влезе во соба..во моментот :vozbud: и ден денес се надевам дека го заборавила истиот :kesa: а иначе знам дека и на дечко ми му се десило тоа, само што него татко му го начекал :vozbud:...како и да е, многу засрамувачки :icon_redf:icon_redf:icon_redf
Душо, тоа не се заборава :)

Иначе не ме фатиле, нема логика такво нешто имам слух ко лилјак :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ме фати професорката по Сметководство и ме запиша у забелешка :)

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
А со какво помагало те фати мајка ти?:nesum:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
За џабе не е увото најразвиен орган при мастурбација :pos:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.721
Поени од реакции
22.705
Да Брат ми ме има фатено...Само еднаш...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
So nekoe DILDO te nacheka? :)

Круме

Life, Get One!
Член од
28 март 2010
Мислења
449
Поени од реакции
32
Колку ми е глупо ја на сред :drk: некој коа ќе заѕвони на врата а овој надрвен а мораш да отвориш... и ете ти ја комшиката: Мајка ти дома ли е? Да пиеме кафе? Ти шо праиш? Арен? Како факултетот?
:nesvest:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Уфф не дај боже, повеќе пати секунди биле во прашање...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
За двете, да. Повеќе засрамен во животот не сум бил...... :kesa:

Сепак ова не е ништо во споредба со мој другар кој буквално доживувал оргазам додека мајка му влегла у соба. Бидејќи имал пуштена музика но пред се мижел (праве фаци ахахахаахахах) не ја видел/чул кога влегла!! и си продолжил, кога му се раздрала...Замислете си ја сликата!!!!! ROFL!!!!! :pos: :pos: :pos: :pos:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.025
Ултра внимателен сум од таа страна, а за второто, онака изморени после секс, гушнати и пола заспиени.. брат ми влегол во соба, видел и излегол. Не стигнала нотификацијата до него тој пат изгледа. Ама не се рачуна, уште сум непоразен во двете полиња. CAN'T TOUCH THIS!

Kajgana Shop

На врв Bottom