Охх меморис х)) Има ми се случено тоа ,повеке пати.
Летото на планината, јас дечко ми ,другарки.И има само еден стражар којшо го чува летувалиштето, и е татко на една од другарките.
И сеа, една вечер јас и дечко ми сами у собата ,почнааме со тоа,полека,и таман јас врз него се наместив влегува тај а јас така отпозади јасна слика на се *у мене*,и човекот ништо ни а ни б како шо отвори така само виде и си излезе како попарен хахах ама човеци, СРАМ. х))
После ,не сум сигурна дали беше тоа истата вечер не е битно , дечко ми ојдел да се измие да се среде и да продолжеме, и врака се у собата `леле шо ми се деси ц ц ц еваааа пеза` јас така го гледам,`шо се деси бе?` - Абе знаеш миеех се, и пак флезе стражаро, и ми вика шо праеш, а јас пиџамите како шо ми беа до колената факам ги и натргнувам ги ама тава до горе` Ахахахах, колку само сум се смејала на тоа.
А и приметливо исто беше шо секогаш коа ке завршееме одееме до вц, а другарките играа карти ,и ние само поминеме заминеме и овие само се чудат и гледат `зашо вие цело време у вц одат` ахах.
Незнам сварно, за овакви работи сум тежок баксуз и има ми се десено и сама да ме фате мама, тоа беше одамничка ама до ден денес ме држе истио срам од шо беше ептен до толку :jaj: