B
black angel
Гостин
da veruvam vo natprirodnoto,vampiri,duhovi i slicno....a so se desava u klipot mene ne mi otvara
Еден мој пријател (типот има 21 година) возел со колата накај гевгелија (ноќно време било накај 9/10 саат) и поминал низ некое село и на едно место пред 2 куќи му изгаснала колата (а била ганц нова колата, чудно да изгасне) пробувал да ја запали неможел и баталил, отишол кај една од двете куќи и тропал, тропал и отворил некој. И овој кажал што е проблемот и го пуштиле внатре (а, тие во куќата биле 2ца браќа). Седеле пиеле кафе и триста чуда. И типов рекол ај ја ќе идам да видам што е проблемот со колата. И излегол, стигнал до колата, ама ги заборавил клучевите на маса (во куќата) и се вратил почнал да тропа. Ама никој не отворил и комшиите излегле и му рекле: што е проблемот, зашто тропаш, овој кажал што е како е. И комшиите му рекле, абе дечко во куќава не живее никој од пред 5 години, тука живееа 2ца браќа ама загинаа пред 5 години. И пријателов се зачудил како така, сеа седел пиел кафе внатре. И викнале полиција, кажал што е проблемот.И џандариве ја обиле вратата и на масата стоеле 3 чаши од кафе и клучевите од колата. Мене кога ми го кажа ова се наежив, а и сега кога го пишував се наежив, па ова јас го сведувам на некоја над природна моќ.
А исто имам слушнато дека на патот за тетово, ако одиш пешки ќе слушнеш дечји плач, на тоа место имаат загинато 2 деца и мајка со кола, во сообраќајна несреќа. Мене ова ми се има случено кога одевме на екскурзија минатата година, застанавме таму зашто се расипа автобусот и чекавме друг. И додека го чекавме јас и еден другар одевме по автопатот и го слушнавме тоа и ни падна чудно и тука дојде еден со кола застана и ни вика што е проблемот со автобусот. Јас и другар ми го прашавме за тоа плачот (човекот беше од тука од околината) и ни рече дека на тоа место пред 3 години загинале 2 деца и мајка, а тие биле од неговото село.
Многу се наежив!
Поздрав
Е ај одлучи се де... веруваш или не веруваш? :smir:Јас лично не се замарам дали има друг живот после смртта, ни со духови, ни такви чуда.. за мене такви ствари не постојат.. а за вас ако постојат, одете на лечење
епа оди на www.unexplained-mysteries.comda veruvam vo natprirodnoto,vampiri,duhovi i slicno....a so se desava u klipot mene ne mi otvara
Ја не се замарам, ама коа ќе ми текне, се ежамабе ако се замараш со вакви работи цел живот ке имаш трауми. така да не се замарај битно не си бил сам. а замисли ја целата ситуација да си сам :nesvest: