Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
abe mene kurot ama nea ne pickata i dusata ke ja zdoboli od toa so ke i go napravam , ama boks ne na fino kulturen nacin
--- надополнето: 26 април 2013 во 02:13 ---

ne be na koka ama ne stalno odvreme navreme taka za osvezuvanje , so mislis ti od kaj tolku inspiracija a?:icon_lol:
a ova so velam bez zaebancija go pravam , mora da i vratam pa posle da teram dalje , ako ne i vratam mene dusata ke me boli , e so ke me boli mene , neka ja boli nea
--- надополнето: 26 април 2013 во 02:16 ---
Е да
инспиративен си
fala

a ova so velam bez zaebancija go pravam , mora da i vratam pa posle da teram dalje , ako ne i vratam mene dusata ke me boli , e so ke me boli mene , neka ja boli nea
--- надополнето: 26 април 2013 во 02:16 ---

fala
ti brat so bi napravil kazi sigurno nema da ti e seedno pa mora da napravis i ti nesto za da vratis
--- надополнето: 26 април 2013 во 02:21 ---
абе гледај курот да не те боли
инаку курот нека не те бол
душата што ќе те боли
abe takvo nesto da i napravam ili drugo nesto drugo nesto samo da i vratam , ama duplo i poveke od duplo da i vratam nema da me boli ni kurot ni dusata

абе гледај да не ти ја мавне некој
после што и да направиш
таа е
ја мавнале

taa ako saka da se mavne so nekoj ti kolku sakas gledaj , pazi ja taa pak ke si se mavne , ti nema da znaes za toa a ova , muabeto e sto bi napravil ako naucis deka imalo takvo nesto ili ako ja fatis na delo , so e mnogu tesko

vo neverstvoto stalno e taka , toj so e izneveren posleden doznava , osven ako ima drugar kako mene , jas na primer na drugar odma bi mu kazal ako znam deka go izneverila , mislam oti treba da go znae toa

ne be nema , zboram dvajca za bliski drugari so se druzime uste od deca , tolku vreme , so se veli cel zivot sme zaedno i sega za edna picka da go rasipime toa? Barem vo denesno vreme picki ima kade sakas i kolu sakas
--- надополнето: 26 април 2013 во 02:58 ---
ne be nema , zboram dvajca za bliski drugari so se druzime uste od deca , tolku vreme , so se veli cel zivot sme zaedno i sega za edna picka da go rasipime toa? Barem vo denesno vreme picki ima kade sakas i kolu sakas
treba samo da odis i da gi ebis

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom