Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата city
  • Време на започнување

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.828
Поени од реакции
11.460
Во право си , па малце други женски / машки има на планетава па со од другарти /другаркатаи бифшио да си фајчаш работа.
Ако ова не си го поминал, не си видел ништо...и не се шалам воопшто.
Зошто? Не за друго, човекот по природа е авантурист и трага по нешто ново, а времето за размислување на последиците секогаш доаѓа последно. Не е ова фактор ни мерило за стабилност, туку сосема нормална работа која не не одвојува од животните.
Сум бил во ваква ситуација, и по неа сум оценил кој вреди / кој не а како капак на се и каков човек си ти самиот. Зошто ако не се помириш со истото, џабе живееш во заблуда. Тоа се реално болни ситуации и прилично незгодни, каде покрај Тебе постојат други фактори и влијанија под кои потпаѓаш. На крајот никогаш не остануваш сам, зошто секогаш постои макар и еден вистински пријател кој те прифаќа таков каков што си, иако нема потреба да те утеши - доволно е што останал со тебе.
Бил и најголем олош, е подобро од глумење светец.
А мене искрено ваквите ситуации, па и многу други полоши ми ги отворија очите и ми го сменија погледот, така да на негативното гледам и со позитивен став зошто се учи многу. Не верувам во судбини, бајки и срања, но верувам дека постои нешто кое ни го покажува патот иако намерно се бориме да си ја живееме "бајката", притоа не прифаќајки дека можеби постои друга со подобар или полош крај.
Секоја секунда е важна и покрај сите гомнарии - прости си себе па продолжи макар и со нови луѓе - тие се секогаш околу тебе.

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Зошто? Не за друго, човекот по природа е авантурист и трага по нешто ново, а времето за размислување на последиците секогаш доаѓа последно. Не е ова фактор ни мерило за стабилност, туку сосема нормална работа која не не одвојува од животните.
Сум бил во ваква ситуација, и по неа сум оценил кој вреди / кој не а како капак на се и каков човек си ти самиот. Зошто ако не се помириш со истото, џабе живееш во заблуда. Тоа се реално болни ситуации и прилично незгодни, каде покрај Тебе постојат други фактори и влијанија под кои потпаѓаш. На крајот никогаш не остануваш сам, зошто секогаш постои макар и еден вистински пријател кој те прифаќа таков каков што си, иако нема потреба да те утеши - доволно е што останал со тебе.
А мене искрено ваквите ситуации, па и многу други полоши ми ги отворија очите и ми го сменија погледот, така да на негативното гледам и со позитивен став зошто се учи многу. Не верувам во судбини, бајки и срања, но верувам дека постои нешто кое ни го покажува патот иако намерно се бориме да си ја живееме "бајката", притоа не прифаќајки дека можеби постои друга со подобар или полош крај.
Секоја секунда е важна и покрај сите гомнарии - прости си себе па продолжи макар и со нови луѓе - тие се секогаш околу тебе.
Не сфатив , ти беше со бифшата на другар ти или другарти со твојата бифша?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.828
Поени од реакции
11.460
Не сфатив , ти беше со бифшата на другар ти или другарти со твојата бифша?
Земи ги во предвид овие 2 ситуации, плус крадење на актуелни девојки и расипување на односи моментално. Само зборот "другари" не ти се уклапа во прашањето :)

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Земи ги во предвид овие 2 ситуации, плус крадење на актуелни девојки и расипување на односи моментално. Само зборот "другари" не ти се уклапа во прашањето :)
И тие тебе и ти нив .
--- надополнето: 30 мај 2013 во 17:31 ---
И сега шо од ко виде, Госпо за јајца го фати .

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.148
Поени од реакции
16.086
Не.
Врската би била готова во моментот кога би дознала за тоа. И ова не е едно од прашањата за кои треба да кажам, никогаш не вели никогаш, зошто сега си зборам хипотетички нели, али за ова дефинитивно никогаш.

Z

Zoza

Гостин
NE!
odma stom doznam toa ke bide kraj...ako ja ne sum mu bila dovolna sto ke mi e do mene posle seto toa,put pod noge i neka si ide kaj tipkava...

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
:facepalm: LWT ...

ON: Зависи. Во одредени околности е можно.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.979
Поени од реакции
12.601
Еве денес што сретнав а бај д веј добар начин тоа со милениче :D

- Со жена ми сум во брак веќе десет години. Таа малку ми досаси кога станува збор за брачните должности. Но што да се прави, и нив треба некој да ги извршува.

Додека водев љубов со својата жена, постојано размислував и во себе си го повторував името на својата љубовница за да успеам да ја задоволам.

За да не го изговорам на глас името на љубовницата додека сум во кревет со жена ми, отидов, купив мачка и и го дадов името на љубовницата.

Утредента жена ми дојде дома, донесе мало кученце и ми рече дека ќе се вика Марко...

Седам, пушам, размислувам...

P

parvati

Гостин
ne prostuvam neverstvo radi deca.
Ради тфои деца или општо ради деца, знаеш деца... детски насмефки и ворлд пис ? Ваљда ради тфои а ?
Девојченце а имаш деца, чудно

Он моуд трн он
Ја би простија али само да ме извара сс друу девојчицу : )
И после и ја да гу изневеру сс исту туј, у исто време, знаеш тројче

Kajgana Shop

На врв Bottom