Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата city
  • Време на започнување
Член од
23 мај 2007
Мислења
47
Поени од реакции
0
Jas mislam deka nikoj pat ne bi mozela da mu prostam na deckoto ako me izneveri, nema srceto da mi dade kako prvo i ke nemozam da se pomiram so toa sto celo vreme mi kazuva deka me saka nemoze bez mene saka celiot zivot da go poimeme zaedno i na kraj da bide so nekoja i da go zaboravi toa za mig.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
kukli4ka напиша:
Jas mislam deka nikoj pat ne bi mozela da mu prostam na deckoto ako me izneveri, nema srceto da mi dade kako prvo i ke nemozam da se pomiram so toa sto celo vreme mi kazuva deka me saka nemoze bez mene saka celiot zivot da go poimeme zaedno i na kraj da bide so nekoja i da go zaboravi toa za mig.
da taka e se slozuvam so tebe, vo nikoj lucaj ne bi oprostila neverstvo, pa kolku i da go sakam, i ne sum oprostuvala i nema! Pijan sum bil ova ona NE! ako vitinski go sakas partnerot nema sil koja ke te natera da bides so druga osoba.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
libra напиша:
Nikako da najdam logika na mislenjevo. On ke te otkachi ke istera meden mesec koga e najubavo a koga ke pochne da smrdi ti se vraka a ti "ne beri gajle fala shto se vrati":kesa:
:oftopik:
О девојко, што си ми си се обесила на врат? Не ме терај да пишувам оф топици ... ако неможеш мене да ме разбереш, обеси се за друг, оукеј?

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Prostuvanje nema sansi.Zasto?
1.Ako i bilo ubo so mene nemalo da me izneveri
2.Skrsena casa kolku i da ja lepis nema da bide ista neli,isto e i so vrskata ednas raskinija posle kolku i da se trudis da bide ubo nema da bide isto,plus koga i da e moze nenamerno ce i go prefrlim toa sto me izneverila

N

NeMiRnA

Гостин
Da imam milion pricini zasto,nemozam sega da gi nabrojuvam zasto na nekoj ke mu se vidat nelogicni...sekoj ima pravo da zgresi,se slucuva eve najprosto i najglupo kazano.

Срничка

just a simple girl
Член од
12 јуни 2007
Мислења
63
Поени од реакции
2
никогаш во животот не вели никогаш!ова го имам слушнато од баба ми најверојатно,сакам да кажам дека незнаеш што ќе донесе животот за многу работи во животот сум била сигурна дека неможам да поминам преку нив,но не било така.не сум била во ситуација да простувам неверство но сум била во ситуација мене да ми простат иако не сум го сакала тоа,да бидам појасна го оставив дечкото за друг и тој беше спремен да помине преку се само пак бидеме заедно,иако јас тоа не го барав од него,а додека бевме во врска си мислев дека е доста горд и дека никогаш не бими простил доколку јас изневерам.Незнам најверојатно дали некому ке му простиме неверство или не зависи од тоа колку можеме понатаму да го продолжиме животот без личноста која не изневерила и колку ние можеме да го продолжиме животот со некој за кого сме свесни дека некогаш дури и во дел од секундата јас не сум му била доволна или пак интересна,во секој случај чудна е човечката филозофија

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Мммм, ми се нема случено а тешко е да зборуваш за нешто се додека не го почувствуваш на своја кожа.
Енивеј, мислам дека не ми простила. Нешто што највеќе мразам во животот е некој да ме лаже или да ми рабти зад грб, а неверството е токму тоа.

Член од
24 април 2007
Мислења
251
Поени од реакции
2
не ми се случило досега и не знам дали би простил

Член од
10 април 2007
Мислења
166
Поени од реакции
0
Neverstvo ne bi prostila...Mislam deka e podobro nekoj otvoreno da ti kaze "ne mozeme poveke da bideme zaedno poradi toa, toa i toa" i posle da pravi sto saka i so koja saka otkolku da me izneveri pa posle oti vaka pa oti taka, pa ne ni odese, pa ne znam sto! Kolku nekoj i da mi znaci koga ke me izneveri-go otpisuvam za cel zivot! Zatoa sto ne sum licnost koja moze da izneveri i ne sakam ni da bidam izneverena!

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
Јас мислам дека за неверство се криви и двајцата. Што било тоа што го натерало дечко ми да ме извара? Сигурно не го направил тоа од чиста мира. Чим барал кај некоја друга нешто, значи дека тоа не го добивал од мене, или сме имале проблеми во врската.. Ниедно неверство не се случува без причина.
Така да би простила неверство т.е. имам простено. Прво не идевме месец дена, се трудеше, се "каел" демек, али јас си правев филмови во главата, што правеле, како ја гушкал, ја љубел како мене што ме љубел.. А со тек на време сите тие работи спласнаа и се си дојде на свое место.

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
зависи од ситуацијата во врска,а во брак не би простила никако

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Кратко и јасно- не би.
Прилично сум радикална по тоа прашање.:)

Marchence

In love with Ssss
Член од
17 мај 2007
Мислења
483
Поени од реакции
1
ako imas potreba da izneveris nekogo, znaci nemas potreba da bides so nego!

ne izneveruvam i ne prostuvam neverstvo!!!!!:nenene::nenene::nenene:

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
mRnO напиша:
Зависи од целата таа ситоација
Колку и да зависи , не вреди . Имав ситуација каде што ми беше зацртано дека јас бев крива за неверството и дека ако се помирев , се ќе беше ок. Маде во чибук , не вреди , има сомнеш , има гнев и на то уште дополнителни расправи. Љубов и хармонија нема нигде .
А викат дека неверство од прво простуваш за да се осветиш , врска немам дали е така , ама то е уште по долно.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
mRnO напиша:
Зависи од целата таа ситоација
Од која ситуација? Ти си се нашол во некоја таква ситуација? Биди поопширен, во кој случај оправдуваш неверство, во кој не?

Kajgana Shop

На врв Bottom