Ние никогаш не можеме да бидеме виновни за неверство затоа што НЕ сме го извршиле ние. (Ок, освен ако не и кажеш на девојката-иди варај ме да не те убијам ). Не ги сфаќам тие што се обвинуваат себеси за тоа што биле изневерени. Кај жртви, па уште се јадат себеси. Пих.mRnO напиша:Да...како што кажа рагаца,некогаш може ние сме виновни за тоа неверство,т.е ние сме го предизвикале,доколку е така доколку постоеи голема љубов и каење ДА би простил
Еве мрно, си го пронајдов мислењето.Скулгрл напиша:Има две опции:
1.Му простувам (но за мене простување НЕ значи заборавање во никој случај), и продолжуваме со врската. Секој ден се повеќе и повеќе мислам на тоа, и на крај му раскинувам бидејќи не можам да се носам со фактот дека бил со друга.
2.Веднаш му раскинувам, и губам секаков контакт со него.
Значи, резултатот од која било опција е крај на врската. Јас лично би ја избрала втората опција, за да си заштедам на нерви и нервози.
Сума сумарум- не би успеала врската после неверство.
Стварно го сакаш а сакаш да си уживкаш наоколу? Вау, вистинска љубов.Ani4ka напиша:Bi prostila na nekoj koj stvarno go sakam...pa nemoze celo vreme so mene da e neka si uziva malku kako sto si uzivam i jas))
Искрено, не. Таков ми е менталниот склоп, секогаш се ставам себеси на прво место. А МЕНЕ нема да ми биде убаво во таква врска.mRnO напиша:Зашто мислиш дека после тоа не би успеале врската Скул? не веруваш во каење,извинување и простување?
Уффф...љубовта е посилна од се. И да ја откачам,да и кажам дека нејкам никогаш да ја видам,ни да ја чујам,ако ја сакам цело време ке мислам на неа и ке бидам тој што ке попушти и ке и се јави...Скулгрл напиша:Подобро да спречиш отколку да лечиш, а барем ние знаеме што е тоа контрола. Ти искрено би и поверувал на девојка ти (под услов да те изварала) дека тоа што го направила било грешка? Ај, делот за каењето би можела некако да го голтнам, ама фактот што тоа е веќе направено ме одвраќа од секаква понатамошна иднина за врска.
Ме зафркаваш лииии?????honey-boney напиша:Pa,so ogled na toa deka sum neverna,ne sum bas kompetentna za da komentiram...Ne bi prostila neverstvo vo nikoj slucaj.