Кое машко простува такво нешто, па јас да се деградирам самата себеси?
Многу зависи од ситуацијата. Некогаш е навистина само еднаш, некогаш има навистина искрено каење, жив човек, све те навасува. Викаат тој што еднаш преварил и удрил, пак ќе го направи тоа. Јас знам за еден пар, дечково еднаш ја има удрено, првпат удрил женско во живот тогаш, после тоа со години ни глас не повишил, искрено се покајал. Искрено избегавам да речам никад не би затоа што животов е зафркната работа, независно од тоа колку јак карактер си, ако е речено да те зафркне за нешто, ќе се случи тоа, ќе си најде пат. Знам не мал број парови во кои партнерот откако еднаш сериозно потфрлил и му било опростено, се однесувал поодговорно и бил поблагодарен во однос на врската од претходно, дури и од пред да му се случи тоа. Некогаш треба да си на чекор од нешто да изгубиш за да се разбудиш и да почнеш да го цениш како што треба.
Линда можда е трол, ама има многу вакви реални ситуации. Мене само не ми е јасно како на жени може да им импонира кога демек јакиот маж ќе се јави на швалерката пред жена му, ќе ја измаршира, откачи ми се, види каква женичка имам, а пред некоја недела и направил сцена на таа иста жена дома за да добие изговор да искочи со швалерката пример (не викам дека на Линда и импонирало, ама на други знае да им импонира па дури се фалат во стил „ама јас сум му се, тие другите само тоалет му се“. Да бе, нема грешка). Мене ми е многу битно кај едно машко како се однесува со жените воопшто, без разлика дали е заинтересиран за нив или не. Тоа ми е голем репер и често го следам. Пример, на многу девојки им смета и им ствара љубомора ако саканиот им е љубезен и со други жени/девојки. Зборам за манири и став, не за близини и муабети во размери за кои нема простор.
Да додадам, ако би простила, ако не можам веднаш да заборавам, би се понашала како да е заборавено. Многу мразам вадење стар прљав веш на секоја кавга. Ако си простил, ако си одлучил да продолжиш понатаму, продолжи. Справи си се со огорченоста, или ослободи се од неа, или од особата која ти ја предизвикува.