Дали би можеле?

Дали би можеле да се откажете од интернетот?

• Вкупно гласачи
    110

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Тешко, најверојатно ќе има последици моео откажување ... затоа подобро да не пробувам ...

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Исто како што неможат некои од цигари...ама ако нема нема...........

I

Ivan_FBI

Гостин
Нема шанси да се откажам, кога неам интернет на пц-во здивувам :):):)

*^Ѕверче^*

**InVaLid TiTle**
Член од
15 февруари 2008
Мислења
168
Поени од реакции
10
Да можам, често се откажувам од интернетот на месец дена, а може и повеќе па не ми претставува некој проблем

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
28
Не ни размислувам на таа тема повеќе од 10 години зависник од нет и сега да се одкажам па интерент е голем дел од мојот живот

Член од
6 август 2005
Мислења
16
Поени од реакции
0
Не. Кратко и едноставно.

Причина: Виртуелен свет, во кој што живееш исто како реалниот. Доколку не си во тек со настаните, исто како да си во затвор во реалниот. Само то можам да споредам. Доколку некој се откажи, НИКОГАШ нема да се врати на она старото шо би можел да го постигни доколку не би се откажал.

Член од
9 ноември 2005
Мислења
98
Поени од реакции
4
Еве јас прв да си одговорам. Има моменти кога сакам скроз да се откажам од интернет кога се ми е скурчено и не сакам да мислам воопшто на тоа. Не сум сакал до толку многу да навлезам во виртуелната комуникација, не сум сакал да уклучам форум од кој сум зависен, да проверам е-маил... со еден збор ми идело да го џитнам компјутерот низ џам и да се откажам од се.
Nisto cudno so ogled na toa deka imas >3000 posta na forumov... ;) Zdrav si..

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Не. Кратко и едноставно.

Причина: Виртуелен свет, во кој што живееш исто како реалниот. Доколку не си во тек со настаните, исто како да си во затвор во реалниот. Само то можам да споредам. Доколку некој се откажи, НИКОГАШ нема да се врати на она старото шо би можел да го постигни доколку не би се откажал.

Imas pravo
Inaku ni jas ne bi se otkazala zasto ima mnogu raboti sto te interesiraat sto mozes da gi najdes mnogu polesno od se drugo

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Не сум сигурна, зависи каква причина би имала...кога би морала, веројатно би се откажала, само не знам во кој случај толку би морала...
Во последно време поретко седам на компјутер, поубаво ми е да си излезам со друштво, да си прошетам, наместо да замарам очи и да тепам време дружејќи се виртуелно. Ама да го нема ич, не би сакала.

NIght_Elf

High Priestess
Член од
15 јуни 2007
Мислења
479
Поени од реакции
13
bi mozela mnogu lesno da se otkazam od internetot
ama da mi kaze nekoj da se otkzam od vozenje velosiped
nema shansi

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
можам зошто да не

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
тешко :nesvest::nesvest: сум помислил на оваа тема и стварно не знам како бе се справил со тоа....

Член од
11 април 2010
Мислења
20
Поени од реакции
0
Sigurno na pocetokot ke bide problem no bez gajle sekoja navika si ima zamena

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Не сум сигурен, ама најверојатно ќе ми биде тешко првите неколку дена.... не сум толку привран за тоа

Kajgana Shop

На врв Bottom