Дали би можеле?

Дали би можеле да се откажете од интернетот?

• Вкупно гласачи
    110
Член од
1 август 2005
Мислења
55
Поени од реакции
0
Па, да мислам дека би можел.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Не, не би можела никогаш да го направам тоа. Покрај тоа што ми е работата цел ден пред компјутер (па сигурно нема со главата во ќоше да се свртам) секако дека станав зависна од интернетот ... има денови кога и мене ми е смачено и цел ден ми е уклучено све, а единствено што правам е refresh и ништо повеќе ... но поретки се ... како и да е, без интернет не.:pipi:

Член од
18 септември 2005
Мислења
318
Поени од реакции
12
Би можела и без него,доколку ми го „забранат” не би „патела”.
За основните потреби ,би се снашла.

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
па јас моментално немам 24-часовен интернет. А сосема да се откажам од интернетот, тоа би било како да ме ставите во темна соба со никој околу мене. Едноставно ќе полудам!

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
nema sansi teoretski da se otkazam od internet ej sega na mene na PC-to mi e zaglaven CD romot a jas si surfam po cel den a ne sum se ni javil na serviser da dojdat a znaete zosto ne mozam da viknam serviser ? (posto uklucam PC pa cekam da se otvorat programite pa si ulezam na kajgana forum i ne stanuvam po 3 saata pa koga treba da se javam ne sakam da pomislam na kompjuteri a posle pak sednam na PC i pak poebam 3 saata) hahahahahahahahahahaha

Warrior

Born to laugh
Член од
15 декември 2005
Мислења
375
Поени од реакции
3
Никако, интернетов ми стана составен дел од животот!

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Работата ми е поврзана со интернет и не би можела да се откажам. Минимум окапувам по 7 часа (колку што ми е работното време), а имам моменти кога сум слободна по една недела, да не дојдам воопшто на интернет. Но, знам дека после една недела пак ќе се закачам и не можам да го откажам.
А можеби и можам, но не сакам. Дури размислувам и дома да си приклучам, ама ќе видиме.

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
FortunE напиша:
Работата ми е поврзана со интернет и не би можела да се откажам. Минимум окапувам по 7 часа (колку што ми е работното време), а имам моменти кога сум слободна по една недела, да не дојдам воопшто на интернет. Но, знам дека после една недела пак ќе се закачам и не можам да го откажам.
А можеби и можам, но не сакам. Дури размислувам и дома да си приклучам, ама ќе видиме.
Поарно не имај милост спрема мене да прошетам малце а не да окапам на компјутер. :bip: :))

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Ако имам дома интернет не значи дека нема да шетам никаде, дека дома ќе се затворам:icon_lol: А твоето шетање зависи од моето. Така да, не се секирај, ќе шеташ:bip:
За дома би ми бил интернетот кога ќе бидам слободна од работа и да не морам да се здрвувам тука и да ги гледам истите луѓе што ги гледам секој ден.

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Koga nemam sto da pravam ili ako ne sum izlezena sedam pred kompjuter i sum na internet taka da tesko ke mi bide da se odkazam!!!!

M@STER

M@ster Price
Член од
1 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
0
never

ako go prekinam internetov nastapuva smrt :)

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Па мислам дека би можел ( со сила ) исто така и јас сум се откажал од многу работи ( WoW например ) па би требало и од оваа....

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Ако сакам и ако бидам упорен може да успеам и покрај тоа што морам да признаам дека вчера попладне поради тешки причина на провајдерот немав интернет и тоа прилично се одрази на моја психичка состојба да не речам ама ако останеше така ќе паднев во депресија :)

Kajgana Shop

На врв Bottom