Еднаш за секогаш да ви биде јасно на сите кретени кои сањаат за некаков “Македонски Обама“ и при тоа мислат на албанец претседател. Секакви споредби од тој тип може да дојдат само од тотален кретен кој нема ни основно познавање за работите. Прво: Албанците во Македонија никогаш не биле робови, ниту пак биле тероризирани три века од клетите каури. Токму обратно стојат работите. албанските башибозуци ги вршеле најголемите зверства над Македонското население за време на турското ропство, а бога ми и после! Второ: афроамериканците не сонуваат да се спојат со Африка, туку напротив, верни си се на татковината (скоро 50% од војниците се црнци)! Трето: црнците не се двојазични, Четврто: и на културен и на спортски план имаат огромен удел во прославувањето на америка и ширењето на нејзината култура.
После сево ова драги мои кретени, ќе можеме да збориме за Македонски Обама, само кога албанска ПАРТИЈА ќе предложи МАКЕДОНЕЦ за претседателски кандидат. Е тогаш и само во тој случај ќе може да здивнете и да кажете: ЕВЕ И НИЕ СИ ИМАМЕ ОБАМА!!! Никако поинаку!
И за крај, ПЕТТА причина зашто неможе албанец да биде Македонски Обама е:
Pledge of Allegiance.
Но, сепак и покрај се, покажете ми албанец што ќе се заколне на Македонското знаме и јас (и покрај четирите претходни точки) ќе гласам за него!