Дали би гласале кандидат од друга етничка заедница за претседател?

Дали би гласале кандидат од друга етничка заедница за претседател?

• Вкупно гласачи
    140
Б

Бат Елохим

Гостин
Во ред, не ни мислам да те пишманам во намерите.
Само уште ова.
Кажи ми кој е поголем Македонец кој најсилно ќе се бори за македонските интереси
Иванов
Фрчковски
Ружин или
Бошковски?
јас немам фаворит на овие избори. не можам да кажам дека верувам на некого. Сите до еден се покажаа како патолошки лажговци (освен Иванов, кој многу ме нервира заради тоа што потенцира дека е академски граѓанин ::toe:)

така да останува да видиме.:toe:

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
јас немам фаворит на овие избори. не можам да кажам дека верувам на некого. Сите до еден се покажаа како патолошки лажговци (освен Иванов, кој многу ме нервира заради тоа што потенцира дека е академски граѓанин ::toe:)

така да останува да видиме.:toe:
А зашто пак те нервира тоа?

С

Спенсер

Гостин
Откога па слаткари станаа војничишта жив ти све?
љубе е слаткар??у 2001та,беше секаде!!!!буквално секаде,на сите места, тетово,куманово...секадеее!!!беше на обуката на новите Тигри,беше у униформа.... има и клипчиња на ју туб...а овој иванов, кога он ке облече униформа???пфффф нема шанси!

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
љубе е слаткар??у 2001та,беше секаде!!!!буквално секаде,на сите места, тетово,куманово...секадеее!!!беше на обуката на новите Тигри,беше у униформа.... има и клипчиња на ју туб...а овој иванов, кога он ке облече униформа???пфффф нема шанси!
Не ти се чини дека Брат ти Љубе се циркузираше наоколу во 2001?
Мене посебно ми е омилена онаа „пази Мирко метак“ финтата, кога со шеширот се наведна и наводно избегна куршум:pos2:

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Сега сме 2009, а Љубе пее некои други песни...

С

Спенсер

Гостин
добро, не ме интересира политика...гајле ми е, али ептен се нервирам коа ке го видам лигушон иванов на тв,:vozbud:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
НЕ НЕ и НЕ!
Дури тогаш ќе нема парче од Македонија,фали да избереме претседател од друга етничка заедница :tapp:

Член од
22 декември 2008
Мислења
54
Поени од реакции
2
да, јас сум албанец а за преседателските избори ке гласам за г.Нано Ружин.... ;) , а сигурен сум дека еден мал дел од македонците ке гласат и за г.Селмани...

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Да, би гласал за способен, интелигентен, образуван, толерантен човек на кого ќе му бидат во прв план интересите на Македонија, на сите нејзини граѓани, без разлика на вера, нација, пол и сл. Моментално најблизок пример за ваков човек од друга етничка заедница гледам во Селмани.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Светко, не ми се верува, за едно мало парче леб се шитна у партија и почна партиски декламации да тераш насекаде.
Малеее...мора да Е ОВА КИРЗА НАД КРИЗИТЕ!

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Сега за овие претседателски избори не. Имер нешто се обидува да направи македонски Обама случај, но го разбирам нова партија, потреба за рејтинг. Сепак мислам дека не е способен да се издигне над интересите на неговата заедница и да стапи во битка за одбрана на интересите на Македонија.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ke glasam za imer selmani...

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Се изјаснив и на темата за Имер Селмани, дека ак осе одлучам да излезам на гласање, ќе гласам за него

Kajgana Shop

На врв Bottom