Дали би гласале кандидат од друга етничка заедница за претседател?

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би гласале кандидат од друга етничка заедница за претседател?

• Вкупно гласачи
    140
Во ред, не ни мислам да те пишманам во намерите.
Само уште ова.
Кажи ми кој е поголем Македонец кој најсилно ќе се бори за македонските интереси
Иванов
Фрчковски
Ружин или
Бошковски?

јас немам фаворит на овие избори. не можам да кажам дека верувам на некого. Сите до еден се покажаа како патолошки лажговци (освен Иванов, кој многу ме нервира заради тоа што потенцира дека е академски граѓанин ::toe:)

така да останува да видиме.:toe:

јас немам фаворит на овие избори. не можам да кажам дека верувам на некого. Сите до еден се покажаа како патолошки лажговци (освен Иванов, кој многу ме нервира заради тоа што потенцира дека е академски граѓанин ::toe:)

така да останува да видиме.:toe:
А зашто пак те нервира тоа?

Откога па слаткари станаа војничишта жив ти све?

љубе е слаткар??у 2001та,беше секаде!!!!буквално секаде,на сите места, тетово,куманово...секадеее!!!беше на обуката на новите Тигри,беше у униформа.... има и клипчиња на ју туб...а овој иванов, кога он ке облече униформа???пфффф нема шанси!

љубе е слаткар??у 2001та,беше секаде!!!!буквално секаде,на сите места, тетово,куманово...секадеее!!!беше на обуката на новите Тигри,беше у униформа.... има и клипчиња на ју туб...а овој иванов, кога он ке облече униформа???пфффф нема шанси!
Не ти се чини дека Брат ти Љубе се циркузираше наоколу во 2001?
Мене посебно ми е омилена онаа „пази Мирко метак“ финтата, кога со шеширот се наведна и наводно избегна куршум:pos2:

Сега сме 2009, а Љубе пее некои други песни...

добро, не ме интересира политика...гајле ми е, али ептен се нервирам коа ке го видам лигушон иванов на тв,:vozbud:

НЕ НЕ и НЕ!
Дури тогаш ќе нема парче од Македонија,фали да избереме претседател од друга етничка заедница :tapp:

да, јас сум албанец а за преседателските избори ке гласам за г.Нано Ружин.... ;) , а сигурен сум дека еден мал дел од македонците ке гласат и за г.Селмани...

Да, би гласал за способен, интелигентен, образуван, толерантен човек на кого ќе му бидат во прв план интересите на Македонија, на сите нејзини граѓани, без разлика на вера, нација, пол и сл. Моментално најблизок пример за ваков човек од друга етничка заедница гледам во Селмани.

Светко, не ми се верува, за едно мало парче леб се шитна у партија и почна партиски декламации да тераш насекаде.
Малеее...мора да Е ОВА КИРЗА НАД КРИЗИТЕ!

Сега за овие претседателски избори не. Имер нешто се обидува да направи македонски Обама случај, но го разбирам нова партија, потреба за рејтинг. Сепак мислам дека не е способен да се издигне над интересите на неговата заедница и да стапи во битка за одбрана на интересите на Македонија.

Ke glasam za imer selmani...

Се изјаснив и на темата за Имер Селмани, дека ак осе одлучам да излезам на гласање, ќе гласам за него

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom