Da beshe samo zapadniot del dobro ke beshe najgolemata katastrofa e sho Rakot se naogja vo drugite delovi i go zarazuva ovoj delСамо уште еден доказ дека безмозочноста царува во западниот дел на Македонија...
Абе многу интересни реченици вадиш. Ова значи дека ќе има уште една војна или што ?? Кој на кого ќе направи?? Албанските терористи на Македонците, Албанските терористи на Србите. Објасни што ќе следува и кој според тебе што ќе направи.Za kraj Gospodine Brainbug DUI ima cvrst stav deka se dodeka da go dobie statusot Kosovo nema da participari vo nikakvo destabiliziranje,a otkako go dobie statusot togash ke vidime koj shto sve moze da napravi.
Фала за искреноста и што го кажа тоа што сите го знаеме. Додека не ја добиете независноста на Косово (осносно додека ве посматраат) ќе бидете мирни а оној момент кога независноста ќе се реши ако можете ќе направите нова војна во Македонија и ќе отцепите (освоите) што поголема територија можете со благослов на Сад и Грција.Za kraj Gospodine Brainbug DUI ima cvrst stav deka se dodeka da go dobie statusot Kosovo nema da participari vo nikakvo destabiliziranje,a otkako go dobie statusot togash ke vidime koj shto sve moze da napravi.
da a vie vo istocna so qushkite? pametni neliСамо уште еден доказ дека безмозочноста царува во западниот дел на Македонија...
Сигурно! Многу повеќе отколку што можеш и да замислиш.da a vie vo istocna so qushkite? pametni neli![]()
hahahahaha znam sum ve videl ne se sekiraj... kako prvo neam kallash pod pernica imam zolja, drugo se odnesuvam i so... toa e moe pravo nemoze nikoj da mi zabrani... a geto podrazbiras TETOVO GOSTIVAR DEBAR? Zosto si cul deka se puka i se plasis abe od svadbite e ne se sekiraj nema geta..Сигурно! Многу повеќе отколку што можеш и да замислиш.
Ние не живееме со калашите под перници, не пукаме по свадби и не се однесуваме како примитивци...
И не се затвораме во гета.
И јас сум ве видел, и имам пријатели откај вас, ама многу поразлични од оние гетоизираните како тебе.hahahahaha znam sum ve videl ne se sekiraj... kako prvo neam kallash pod pernica imam zolja, drugo se odnesuvam i so... toa e moe pravo nemoze nikoj da mi zabrani... a geto podrazbiras TETOVO GOSTIVAR DEBAR? Zosto si cul deka se puka i se plasis abe od svadbite e ne se sekiraj nema geta..
odi prijavi me vo policijaИ јас сум ве видел, и имам пријатели откај вас, ама многу поразлични од оние гетоизираните како тебе.
Гето подразбирам кога на пр. ќе се појавам во некое маало во тетово, и кога ќе почнат веднаш такви како тебе да се групираат и да гледаат пакосно кон мене.
Или...еднаш на факултет, зборам нешто со еден колега Албанец, мој добар пријател, па го викнаа неговите и почнаа да му солат памет дека не било убаво да се дружи со каури...Самиот ми го кажа тоа. А денес, таквите како тебе, можете да му се фатите на тој г-дин. Успеа многу во животот. Има и моќ, и пари да ве купи сосе партали.
Гетоизирање? Не, нема врска...само добронамерни совети.
Зољата значи минимум 10 години затвор, бидејќи го кршиш Кривичниот закон на РМ. Така да...веќе ти е забрането и се што правиш, правиш на сопствен ризик, а после ќе пењавиш дека немаш права...
Такви се и оние од ДУИ.
A moze li da mi kazesh kaded vo mojot post naide na zborot(vojna,naoruzani grupi,ubistva,separatizam,teroristi,kolenje glavi etc...)Фала за искреноста и што го кажа тоа што сите го знаеме. Додека не ја добиете независноста на Косово (осносно додека ве посматраат) ќе бидете мирни а оној момент кога независноста ќе се реши ако можете ќе направите нова војна во Македонија и ќе отцепите (освоите) што поголема територија можете со благослов на Сад и Грција.
Да не те чуди после што напишав дека на Македонија независно Косово ич не и одговоара и што ќе ве гледаме како непријатели и сепаратисти.
За некакви права и соживот неможе да стане ни збор додека твојата партија го планира тоа што ти го кажуваш.
JOE ne deka ne ni se isplaka tuku deka mu davame shansa na mirotНе им се исплаќа на Албанците уште една војна со нас....
Nema Drzava shto gi ubiva svoite gragjani.Зашто толку се замараме , да видиме на кој начин нема да го почитува законот , важно е во една држава да се сноси одговорност за непочитување на закон , без разлика кој е во прашање.
Ej pravnice smiri se bre nemoj da se plashish site raboti vo svetot ne se realiziraat preku vojna ima i drugi nacini kako gragjaNSKA neposlushnost si cul nekogash.I nemoj da si se vratil vo 2001 zoshto toa e pishano so golemi bukvi vo istorijata kako gubitok vash a ne nash poshto gledame lugjeto posle 2001 teraa svoja rabota sve beshe ok nikoj nishto ne mu mozeshe na covekot a bogami i ne mu moze odi vo parlament izleguva vo vlada isto taka pa zatoa nemoj da mi prodavash pamet shto ke bide kako ke bide.Toa za tursko ropstvo nemoj ni da mi spomnesh poshto 500 godini bea ovdee i ne sum bash siguren kako opstoile koga ne se znae koj komu ....Vojnata vo 2001 ne beshe da go iskorenat vasheto varvarsko plemeЕпа ајде да ве видам направете уште една војна. Само да знаете не би бил толку сигурен дека ке има кој да ве вади у автобус од Арачиново. Не ѕнам дали веке им се исплати на Американците да ве вадат од каша??? Само пазете на следново БЕВМЕ ПОД ТУРСКО РОПСТВО 5 ВЕКА И МАКЕДОНСКИОТ НАРОД ОПСТАНА. ПРЕЖИВЕАВМЕ И ПОДЕЛБА НА МАКЕДОНИЈА И СЕКАКВИ ВИДОВИ НА АСИМИЛАЦИЈА. Епа кога не можеше една отоманска империја и држави како Бугарија иГрција да го искоренат Македонското во нас, нема ни едно сепаратистичко балканско варварско племе.