Sigurno ima nekoja razlika mozebi u kvalitet zavisi za koj pazar se nameneti.Една продавница продава Сава гуми (Ескимо хп2) произведени во Германија, друга во Словенија. Ценава им е иста. Да не знаете дали има разлика во квалитетот на фабриките?
A za tigar M S mislenje iskustvoSava S3+ ... matador se bucni
Сава треба да се од Словенија. Нема разлика помеѓу квалитетот има разлика во земја се извезуваат. Има и втора класа.Една продавница продава Сава гуми (Ескимо хп2) произведени во Германија, друга во Словенија. Ценава им е иста. Да не знаете дали има разлика во квалитетот на фабриките?
Спореди ги според еу оценкитеA za tigar M S mislenje iskustvo
Neli se kanadski Comforser?Ja lani si kupiv kineski Comforser po 1800 den za guma
i minav 20000 km. Sega si prednite koj se malku izlizani ama seuste imaat dobrireski si staviv nazad a tie zadnite sho bea epten neizlizani si staviv napred i zadovolen sum.
Zedov tigar winter I dobri gledetСпореди ги според еу оценките
Треба да се полоши од савата
Nexen, Hankook, Fulda...[DOUBLEPOST=1542877337][/DOUBLEPOST]Иди сезона за зимски гуми па да си прашам. Моментално имам Michelin Alpine 5 225/55R16 99H кој се моментално едни од најдобрите гуми , но се веќе доста изедени и треба да земам нови гуми. Предложете некои добри зимски гуми , но кој се поевтини од Мишелинот бидејќи не ми се даваат толку пари оти планирам да земам следната година други пошироки со нови бандаши. Големина можи да се 225/55 R16 или 225/50 R17.Но сепак мислам дека R16 ќе е подобро.
Затоа во Германија каде се повеќе се продаваат ол-сизон се отепаа од сообраќајки правење в зимаSite sto "zastedea" i kupija all season gumi, da gi izgledaat videava i da ne se zaletuvaat
https://m.kajgana.com/zimski-gumi-za-loshi-uslovi-nema-kompromis-koga-e-bezbednosta-vo-prashanje
Vo Germanija ako im cisti Makedonija Pat, veruvaj deka ke pravea poveke od tuka.Nexen, Hankook, Fulda...[DOUBLEPOST=1542877337][/DOUBLEPOST]
Затоа во Германија каде се повеќе се продаваат ол-сизон се отепаа од сообраќајки правење в зима
Уште да беа македонските зими како германските... Македонските зими 90 посто од времето подобро е да возиш со летни гуми отколку со зимски, нема услови каде доаѓаат до израз предностите на зимските, напротив, повеќе се покажуваат нивните маани.Vo Germanija ako im cisti Makedonija Pat, veruvaj deka ke pravea poveke od tuka.
Kupi si all season i vozi si gi vo Nemacka
А зашто би ставал пошироки зимски гуми ....Иди сезона за зимски гуми па да си прашам. Моментално имам Michelin Alpine 5 225/55R16 99H кој се моментално едни од најдобрите гуми , но се веќе доста изедени и треба да земам нови гуми. Предложете некои добри зимски гуми , но кој се поевтини од Мишелинот бидејќи не ми се даваат толку пари оти планирам да земам следната година други пошироки со нови бандаши. Големина можи да се 225/55 R16 или 225/50 R17.Но сепак мислам дека R16 ќе е подобро.