Black Hok
CRUISE
- Член од
- 11 декември 2012
- Мислења
- 2.351
- Поени од реакции
- 1.219
Прашај во Мотоцентар, таму ги има.Znaete li koj e ovlasten uvoznik na Kleber gumi? Mi trebat vo dimenzi 205/55/16
Прашај во Мотоцентар, таму ги има.Znaete li koj e ovlasten uvoznik na Kleber gumi? Mi trebat vo dimenzi 205/55/16
Би требало да може, +/- 10мм ширина не се проблем за бандажите.Дали можи да се стават гуми со малку поразлични димензии. Сакам да ги променам предните. На задните се 195/55 15 па ми нудеше човекот од каде што купувам само 185/60 15 зошто немал димензии како на задните.
I malku ke se povisoki,nisto strasno istoБи требало да може, +/- 10мм ширина не се проблем за бандажите.
Sum vozel,namesto 65ki vozev 70ki,i toa samo prednite,i preziveav Prvite 3 pati koga vozev primetuvav razlika na polozbata,posle toa se naviknav
Чим е зелено значи може
Едно сигурно со Сава летни што ке добиеш.... . За зимските Сава секоја чест, ама летните се нула.Nemojte samo da kupuvate Pireli....imam jas letni..tvrdi se mnogu bučni
Iako imaat ušte 60-70% " meso" na niv..ke.gi.menuvam naprolet so drugi( najverovatno ke.odam.na sigurno na Sava)
Me iznenadi.....Едно сигурно со Сава летни што ке добиеш.... . За зимските Сава секоја чест, ама летните се нула.
Савата на суво е бетер од кинеските, другар имаше ги смени за 2 години. Беше тотално незадоволен. Возам летни мишелин 7ма сезона, гумата освен тоа што е веќе изедена, другите перформанси се неверојатно добри сеуште.Me iznenadi.....
A podetalno ako znaeš.....sto nečini kaj letnite Sava?
I jas vozev michelin letni 13ki,se smeni voznjata na kolata so niv,na pozitivnoИ јас би одел на летна премиум гума, од искуство со Тигар, Гудјеар и Ханкоок нити една ги нема задоволено моите потреби летно време. За зимска се сложувам, може и да не е премиум класа на гума секако послабо и повнимателно се вози на зима.
Иначе на службената имам Мишелин Енерџи Сејвер, најдобра гума до сега што сум ја возел, и на суво и на влажно
Razgleduvam za Toyo NanoEnergy 3 i Uniroal rain expert 3. Momentalno neam kesh 5000+k za Mishelin ili Dunlop,mada i jas imav vozeno MishelinИ јас би одел на летна премиум гума, од искуство со Тигар, Гудјеар и Ханкоок нити една ги нема задоволено моите потреби летно време. За зимска се сложувам, може и да не е премиум класа на гума секако послабо и повнимателно се вози на зима.
Иначе на службената имам Мишелин Енерџи Сејвер, најдобра гума до сега што сум ја возел, и на суво и на влажно