Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

Статус
Затворена за нови мислења.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.007
Поени од реакции
5.654
http://www.sportal.rs/news.php?id=30000

Опет на тренинг дошле..што уште поголем мотив им даваат на играчите!
Баш ме интересира колку автобуси ќе им одат на тренинг кога ќе изгубат од Австралија :raz:
Абе викавте дека и од Германија ќе изгубат,ама сеа некако поубедени сте.
Поарно да си ќутите,зошто и Србија и Германија ќе тепаат и ќе играат во 1/8 финале.
Се вика на здравје бричење...
И сеуште ме интересира колку автобуси ќе им одат на тренинг после овој меч.

:oeoeoe:

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Ах требаше Австралија да запнат да им здрвеа уште два гола, па да славеа пласман понатака....

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Абе, мислиш фраер си ако збираш постови и се ситиш на нив? Шо ве вртам сите бе, мислите ќе ме изнервирате нешто? Ај терајте си по патот кај што сте тргнале...
Не се нервирај...се дешава...како со Нов Зеланд на пријателската така и со Австралија...:pos2:
Ај повеќе среќа со Тахити,Фиџи и другите океаниски екипи...:pos2::pos2:

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Хаха изнасмеав се кога нашиот журналист Николаj Колев Мичмана каза на мачот со Франција кога победихме со 1 на 0 преди Световно 94 дека Господ е бугарин. И от тогаш ова фраза се използува насекаде.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.157
Поени од реакции
6.003
Цццц, жими све, немаше да ми биде криво 5-1 да изгубеше Србија наместо 2-1, па барем Австралија да идеше даље. Овака црнчугине идат даље, што врска немаат од фудбал... да не беа пеналите гол немаше да дадат.

Член од
24 август 2008
Мислења
110
Поени од реакции
0
ХИ ХИ ХИ ХИ СМЕШНА СРБИJА БЕ ПОРАЗЕНА ОТ КЕНГУРАТА
КАКОВ СРАМ, ДОБРО ДЕКА НЕ СУМ СРБИН

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.007
Поени од реакции
5.654
Хаха изнасмеав се кога нашиот журналист Николаj Колев Мичмана каза на мачот со Франција перди Световно 94 дека Господ е бугарин. И от тогаш ова фраза се използува насекаде.
Абе Бугарите и топла вода измислија, опасни се тие... :)

Инаку со Гана не беше баш лесно, добро изиграа, имаа солидни шанси, но Германија си е Германија... Ќе биде интересно во недела :)

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.765
Поени од реакции
11.755
Ајде Срби домаа! Само друга работа е што ме заеба за пари...

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Па брака македонци ние со вас маj сме рекордери по гледане на светски и европски парвенства по телевизиjа. :pos2: Дето се вика не сме се изложили зашто не сме се пласирали. Аjде поздрав.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Сепак српската репрезентација треба да гледа и на позитивните страни,се прошетаа до Јужна Африка,неочекувно дадоа два гола на три меча што е вистинска сензација...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom