Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://www.sportal.rs/news.php?id=30000

Опет на тренинг дошле..што уште поголем мотив им даваат на играчите!
Баш ме интересира колку автобуси ќе им одат на тренинг кога ќе изгубат од Австралија :raz:
Абе викавте дека и од Германија ќе изгубат,ама сеа некако поубедени сте.
Поарно да си ќутите,зошто и Србија и Германија ќе тепаат и ќе играат во 1/8 финале.
Се вика на здравје бричење...
И сеуште ме интересира колку автобуси ќе им одат на тренинг после овој меч.

:oeoeoe:

Ах требаше Австралија да запнат да им здрвеа уште два гола, па да славеа пласман понатака....

Абе, мислиш фраер си ако збираш постови и се ситиш на нив? Шо ве вртам сите бе, мислите ќе ме изнервирате нешто? Ај терајте си по патот кај што сте тргнале...

Не се нервирај...се дешава...како со Нов Зеланд на пријателската така и со Австралија...:pos2:
Ај повеќе среќа со Тахити,Фиџи и другите океаниски екипи...:pos2::pos2:

Хаха изнасмеав се кога нашиот журналист Николаj Колев Мичмана каза на мачот со Франција кога победихме со 1 на 0 преди Световно 94 дека Господ е бугарин. И от тогаш ова фраза се използува насекаде.

Цццц, жими све, немаше да ми биде криво 5-1 да изгубеше Србија наместо 2-1, па барем Австралија да идеше даље. Овака црнчугине идат даље, што врска немаат од фудбал... да не беа пеналите гол немаше да дадат.

ХИ ХИ ХИ ХИ СМЕШНА СРБИJА БЕ ПОРАЗЕНА ОТ КЕНГУРАТА
КАКОВ СРАМ, ДОБРО ДЕКА НЕ СУМ СРБИН

Хаха изнасмеав се кога нашиот журналист Николаj Колев Мичмана каза на мачот со Франција перди Световно 94 дека Господ е бугарин. И от тогаш ова фраза се използува насекаде.
Абе Бугарите и топла вода измислија, опасни се тие... :)

Инаку со Гана не беше баш лесно, добро изиграа, имаа солидни шанси, но Германија си е Германија... Ќе биде интересно во недела :)

Ајде Срби домаа! Само друга работа е што ме заеба за пари...

Па брака македонци ние со вас маj сме рекордери по гледане на светски и европски парвенства по телевизиjа. :pos2: Дето се вика не сме се изложили зашто не сме се пласирали. Аjде поздрав.

Сепак српската репрезентација треба да гледа и на позитивните страни,се прошетаа до Јужна Африка,неочекувно дадоа два гола на три меча што е вистинска сензација...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom