Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Мислам дека од преголемото искуство со темава би требало да знаете што се санкционира со бан .... :)

Него, на Србија им одговара да бидат втори, односно да победат и они и Германија, ке ги добијат америте во осмина финале и реално ке имаат поголеми шанси за пласман во 1/4 финале, односно, ке ја избегнат Англија.
многу сигурен во ова друже?...САД покажаа игра на многу високо ниво и не би рекол дека Србија лагано ке ги мине..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.356
Поени од реакции
47.104
многу сигурен во ова друже?...САД покажаа игра на многу високо ниво и не би рекол дека Србија лагано ке ги мине..
Ко прво остајте што Англија до сега биле тиња, сериозно, ништо не мора да значи тоа, на крај краева денес беа доста добри само што реализацијата им беше нула, а реално глупо е да се верува дека Руни ке продолжи и во иднина со неговиот низок степен на реализација на првенството, т.е., нула процент на реализација.
Поискусни се англичаните за вакви натпреварувања, имаат преискусен стратег и реално, од Америка и Англија, подобар противник за Србија е Америка.
Свесен сум дека денес не постојат фаворити во фудбалот, бар во 70-80% од ситуациите така испаднало но со оглед на оној психолошки товар со кој се носат србиве увек на вакви натпреварувања реално, подобро за нив е да играат со уште една таква репрезентација која знае да потклекне под притисок и нема големо искуство на ваквите натпреварувања ( зборам за играчкиот кадар пред Се ).

п.с. Кога сме кај онаа психолошка бариера, баш ме интересира вечер на што ке личи Србија, искрено се надевам дека ке победат без инфаркт ситуации односно победата против Германија да ја искористат ко отскочна штица за денешниов меч, и за оние кои ке следуваат потоа. Ако и денес се мачат, прават смешни грешки ( ко двата пенали до сега ) и слично, ондак немаат што да бараат на ова првенство.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Тука се слагам со тебе... Воопшто не се опасни англичаниве, одвај ја победија Словенија... Ако зумираш ќе видиш дека Словенците поопасни шанси имаа од Англичаниве... И на крај... ако ја тепавме Германија, мнооогу полесно би ја тепале Англија...
Но...!!! Сепак да почекаме и да дискутираме после натпреварите...
Да да,шансите на Дефо,на Руни,на Џерард,беа помали шанси од блокираните удари на Словенија:tv:
Да немаше Хандановиќ свој ден 3:0 најмалце ќе беш за Англија.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Вечер Германија 100 % победува со Гана,а Австралија-Србија ке биде понеизвесен натпревар,очекувам Србија да победи со 1-2 гола :toe:

Интересни натпревари ке има во осминафинале:
Англија-Германија и Србија-САД :vozbud:

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
ае нека испаднат двете вечер како што треба и лапам 3500денари :)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Вечер Германија 100 % победува со Гана,а Австралија-Србија ке биде понеизвесен натпревар,очекувам Србија да победи со 1-2 гола :toe:

Интересни натпревари ке има во осминафинале:
Англија-Германија и Србија-САД :vozbud:
За болдот има уште 1 час да дознаеме кој се патниците понатаму ... нема да биде лесно на Србите, а и Германците ќе треба да се помачат малку повеќе :)

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Ако ја даваат Србија на мтв1 ќе ја направат истата глупост од канал 5 кога го пренесуваше ЦСКА - Интер, пред Барселона - Арсенал.
Како и да е, на собраниски наш или албански коментатор е?
Да само што овде веќе е друга прича. Овде се гледа народ што сака да гледа. Со оглед дека не има поприлично верувам дека ќе иде на прва. Но уопште не ми е проблем да ја дадат и на собраниски канал.

Н

'Никола'

Гостин
Да само што овде веќе е друга прича. Овде се гледа народ што сака да гледа. Со оглед дека не има поприлично верувам дека ќе иде на прва. Но уопште не ми е проблем да ја дадат и на собраниски канал.
Мене проблем ми е, пошто сега видов дека не го фаќам собранискиот.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Мене проблем ми е, пошто сега видов дека не го фаќам собранискиот.
Како бре го нема. Тури едно собно антенче и ќе ја фатиш.

--- надополнето ---

За болдот има уште 1 час да дознаеме кој се патниците понатаму ... нема да биде лесно на Србите, а и Германците ќе треба да се помачат малку повеќе :)

Мислам дека Србија ќе доминира. Осеќам.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Се снајдов некако. Уште да го пуштат фудбалот добро ќе биде.:)
Изгледа нема да има на собранискиот канал, барем нема сеуште. Затоа има на МТВ 2 :S

Не другар, тогаш се гледаше тоа што народот сакаше да гледа, а тоа беше Пандев... Сега се гледа нешто што сакаат да гледаат два-тројца таму во МТВ... Али ЈБГ, тоа е.

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
кај да е гледам бе? на која тв? мтв 2 немам..

Н

'Никола'

Гостин
Дајте линк од адтхе или како и да беше тоа. Овде не фаќам мтв2.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom