Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ѓорче Бој е тргнат од форумов на 3 дена ...... Neeeext !

Bravo. Najgolemiot provokator, tocno znaev deka deneska ce ja vidam ovaa slika od nego.

Da gi razjasnam dilemite, Srbija ide na MTV1, Germanija na Sobraniski, kazaa vcera posle utakmicite. Taka odlucile poradi golemiot broj javuvanja vo redakcijata.

attachment.php

Se cudam na samiot sebesi, ama sakam Germanija da ide dalje.

Глупо и не фер би било на прва да ја даваат Германија-Гана... Пола и више во Македонија сакаат да ја гледаат Србија-Австралија... МТВ треба да биде свесна за тоа, а не уредникот да си тера по свое...

Нихт какен зи бите :smir: За секој неутрален Гана-Германија е поинтересна. Србија е интересна само за навивачите на Србија.

Ама кога можеше на Канал5 прв избор покрај Баерн-Јуве да им е Реал-Марсеј се е можно :toe:

[/B]
А шо Гана нејќат да идат у 1/8 финале?

Пријателе не велам дека Гана се аутсајдери.....прочитај повторно како имам напишано...мора да го добие овој меч...а не имам напишано дека Гана се за потценување....

Нихт какен зи бите :smir: За секој неутрален Гана-Германија е поинтересна. Србија е интересна само за навивачите на Србија.

Види вака... Само кога игра Србија, во Македонија се дешаваат вакви работи... Телевизијата ќе сака да пренесува друго, а гледачите ќе се јавуваат и ќе бараат да ја гледаат Србија, па ќе се расправа со неколкмина што да се прикаже, па вака на форуми ќе се дебатира која да се пушти на прва, а која на трета... и се така до недоглед, додека пред натпреварот на Србија и не беше битно која утакмица прва ќе се дава , а која снимка... :toe: Исто и после тој натпревар другите што следат нема да биде битно за народот кој ќе биде на прва, а кој на трета, нити па ќе има расправии и полемики... то је то... :toe: Што ти кажува тоа Баварец...???

Абе го заболе на народот за Србија, глеам пред МТВ 10.000 граѓани штрајкуваат, сакаме Србија на МТВ1, Србија на МТВ1...

Види вака... Само кога игра Србија, во Македонија се дешаваат вакви работи... Телевизијата ќе сака да пренесува друго, а гледачите ќе се јавуваат и ќе бараат да ја гледаат Србија, па ќе се расправа со неколкмина што да се прикаже, па вака на форуми ќе се дебатира која да се пушти на прва, а која на трета... и се така до недоглед, додека пред натпреварот на Србија и не беше битно која утакмица прва ќе се дава , а која снимка... :toe: Исто и после тој натпревар другите што следат нема да биде битно за народот кој ќе биде на прва, а кој на трета, нити па ќе има расправии и полемики... то је то... :toe: Што ти кажува тоа Баварец...???

Која е фудбалски поинтересна и понеизвесна?? Или ќе гледаме што сака "народот".
.
.
.
.
.
.
.
.
"народот" = 10 мина преку сила.

Што се замарате на која ке ја даваат важно да ја даваат ,јас некако си обезбедив на РТС да ја гледам што посебно ке ми прави кејф коментаторот...и се надевам вечер на игра како против Швабите.

Патем, он-топик, ќе навивам за Германија на мечот со Гана бидејќи ако победи Германија ќе биде на првото место и ќе игра со Англија, додека Србија ќе игра со Америка. Се само да не биде нерешено на натпреварот Германија - Гана.

Мислам дека од преголемото искуство со темава би требало да знаете што се санкционира со бан .... :)

Него, на Србија им одговара да бидат втори, односно да победат и они и Германија, ке ги добијат америте во осмина финале и реално ке имаат поголеми шанси за пласман во 1/4 финале, односно, ке ја избегнат Англија.

Патем, он-топик, ќе навивам за Германија на мечот со Гана бидејќи ако победи Германија ќе биде на првото место и ќе игра со Англија, додека Србија ќе игра со Америка. Се само да не биде нерешено на натпреварот Германија - Гана.

Ви фуфка од Англија? хехе.
Јас сакам да заврши Германија на прво место, и сакам да игра против Англија, бидејќи со оваа игра што ја прикажаа во трите натпревари, ама ич не им се плашам.

Ви фуфка од Англија? хехе.
Јас сакам да заврши Германија на прво место, и сакам да игра против Англија, бидејќи со оваа игра што ја прикажаа во трите натпревари, ама ич не им се плашам.

Тука се слагам со тебе... Воопшто не се опасни англичаниве, одвај ја победија Словенија... Ако зумираш ќе видиш дека Словенците поопасни шанси имаа од Англичаниве... И на крај... ако ја тепавме Германија, мнооогу полесно би ја тепале Англија...
Но...!!! Сепак да почекаме и да дискутираме после натпреварите...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom