Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Уф, што ќе биде сега во групава. Јас мислам дека Гана и Србија ќе ја победат Австралија, а Германија ќе победи со Гана. Со тоа трите тимови би завршиле со 6 бодови и ќе решава гол разликата.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Заслужена победа на Србија......имаа многу шанси но не ги искористиа.....што се случи со Подолски....можеше 5 гола да постигни....

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Јао се разбудија соседско\патриотските чуства :tapp:.. Како и да е Германија одат понатака.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
ПОБЕДАААААА!!!!!!

Браво мајстори. Тоа го пишував после првата утакмица. Мора да се трча многу, да се игра храбро и нападачки.

Фала момци што не развеселивте толку. Светот виде дека она против Гана не е вистинското лице на српскиот тим и виде дека овој состав има храброст и знаење.

“Жал“ ми е за сите србомрзци и за Бадштубер кому ќе му се врти до утре во главата од Красиќ.

СРБИЈА!

последна да ви биде
:bip:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Како ме изненадија Србите значи... Сега последното коло ќе биде интересно!

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Боби[Мкд];3626346 напиша:
Честито, честито. Антиќ го надигра Лоев во секоја смисла, многу лош сплет на околности денес, многу промашени шанси, лоши измени, промашен пенал. Не сепак победа над Гана и сме први.
Ептен се искомплицира групава.
Правев калкулации пред мечот (ко да знаев)што се ќе се дешава ако Србија ја пбеди Германија и Австралија, Гана ја победи Австралија аизгуби од Германија.
Сите имаат 6 бода, Германија најверојатно најдобра гол разлика а Србите можат само да се провлечат со гол разлика, меѓусебни дуели ако треба да се гледа, одма паѓаат.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Следно:
Австралија-Србија 2 - По победа над Германија,Србија е сигурен победник според мене.
Гана-Германија 2 - Германците ке дадат се од себе за да осигураат прво место во групата.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Како и да заврши Австралија - Гана ќе биде геноцид у трето коло :)

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
СРБИЈА !!!! бравоо, с вером у бога !

добри беа германциве, тој Милер авиони буташе со центаршутевите и другите тука негде

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
ете ти млади телиња со уште потупав тренер шо праат.... се истурија у прво коло, демек у фазон да не види светот колку ни се големи мадињата.
веќе второ коло со Србчињата, кврц!
Полди, предводникот на офанзивниот ред трагичар...
што сакаш поише од ваков комедијален састав.

Абе теленце едно напатено....

Абе до кога со твоиве стручно-експертски коментари.До кога ќе трчаш гол низ собранија,министерства,влади????

Дај за доброто на човештвото,префрли се на друг спорт.

Ф

Фил Ајви

Гостин
ццц кој ми го избришал претходниот пост? :pos2:

би кажал нешто друго што нема да ви биде пријатно да го прочитате ама ај ќе кажам само нека ни е честито...

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
еј најмерак ми е што покажавме дека нешто кога сакаме да направиме тоа и го правиме !

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Бразил - Србија на пола пат до остварување, мечот на 11-ти во Јоханесбург :tv:
не тропајте, победава апсолутно ништо не мења... Гана ќе ги смзга овие утре, а Германија тепа со Гана у последно коло... така Њемачка први а Гањаците втори.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Где су сад Лепи Боби и компанија... :vozbud:

4,5 па дури и 6 гола во мрежата на Србија... јаооо кој сте ви стручњаци и прогнозери хахахахаха... :pos:

Ај да се смирам малку па ќе пишам нешто и околу натпреварот :wink:

До тогаш... Неможе Нам Нико Ништа, Јачи Смо Од Швабите, Могу Само Да Нам Пуше, Они Што Нас Неволееее :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom