Граѓанско движење против промена на името на Република Македонија

Член од
2 август 2010
Мислења
100
Поени од реакции
38
Sekoj koj misli deka treba da se promeni imeto za vlez vo EU i NATO e najgolem predavnik i treba da se protera zasekogas od Makedonija.
potpis:TVRDOKORNITE
ххахахахах двојни стандарди. Толку.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
немаше соодветна тема за ова - па........

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
браќа и сестри :) се надевам дека ќе ви се допаднат сликичкиве, поврзани со темава :)
втората прв пат е објавена :)

Член од
10 септември 2010
Мислења
273
Поени од реакции
25
За какво промена на името зборите бе што вие од кај ви текнало сеа па за името...ццц

Член од
5 април 2011
Мислења
75
Поени од реакции
17
Nikoj nemat pravo da pomislit a kamoli da smenit sveto ime MAKEDONIJA !!!! Ako na kurvinski nacin go napraet to procentualno glasale 100 so mestejne 51% Bile za kobajagi, togasch trebit da znaet i vo majcinamu da se skriet ke gi najdime. Nikakov reverendum,nikakva promena na ime. EDNA E MAKEDONIJA !!!! POTPISCHANO !!!!

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.624
Поени од реакции
31.479
posle izbornive rezultati gospod napomosh., ., ne samo ime tuku i drzhavava., so tapoglaviye kodoshi., i roshavi ., ke ojde u pizdu mater., taka neshto mi stoi rabotava ., a tie shto glasaa za sdsm., abe kaj ke im odi dushata., ako voopshto imaat ili znaat shto e toa dusha:mad:

I

Iblis

Гостин
posle izbornive rezultati gospod napomosh., ., ne samo ime tuku i drzhavava., so tapoglaviye kodoshi., i roshavi ., ke ojde u pizdu mater., taka neshto mi stoi rabotava ., a tie shto glasaa za sdsm., abe kaj ke im odi dushata., ako voopshto imaat ili znaat shto e toa dusha:mad:
Во желудникот претпоставувам, кога е празен и душата ја јаде :(

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.624
Поени од реакции
31.479
toa neshto gledam od shto nemash shto da jadesh ., i dvajcata visime na netov ., ko abe siromashtija shto da ti kazham., samo ne znam shto se sluchuva so., tehnoloshkiot vishok i stechajcite., od wow privatizacijata(n)., se mi se chini deka posle avgust nema ni od zheludecot da ostane nishto samiot ke se izede ., vo fazata na osvestuvanje., ama docna., ., pariz i bukuresht nekoj dobro go obraboti doma tuka., za konechnoto reshavanje na balkanskoto prashanje:(., :(

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
треба да бувниме референдумче за народов да одлучи дали сака да прекине преговори.....

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Како што се одвива ситуација не ми личи некако дека ќе има договор за името што нас ни одговара.

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
а бе- нормални ли се ?!
име на ДРЖАВА бараат да смениме= СМЕШКИ
замислете ситуација - треба некој да ве вработи и ви вика- се’ е в ред, САМО ти разведи се од жена ти , откажи се од децата и те примам на работа

а , околу насловот
ДВИЖЕЊЕ(дај подобјаснете малку) ;)

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.925
треба сите ние форумџии вклучувајќи и другите форумџии да пишуваме петиција за без промена на името и си останува Р. МАКЕДОНИЈА и да испратиме до амбасадите на ЕУ и САД за да не вршат притисок врз нашата влада за менување на името зашто, тие ЕУ и САД се самите соучесници со грција што вршат геноцид на Македонците од Егејскиот дел на Македонија.

Kajgana Shop

На врв Bottom