Sekoj koj misli deka treba da se promeni imeto za vlez vo EU i NATO e najgolem predavnik i treba da se protera zasekogas od Makedonija.
potpis:TVRDOKORNITE
ххахахахах двојни стандарди. Толку.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sekoj koj misli deka treba da se promeni imeto za vlez vo EU i NATO e najgolem predavnik i treba da se protera zasekogas od Makedonija.
potpis:TVRDOKORNITE
ххахахахах двојни стандарди. Толку.

Во желудникот претпоставувам, кога е празен и душата ја јадеposle izbornive rezultati gospod napomosh., ., ne samo ime tuku i drzhavava., so tapoglaviye kodoshi., i roshavi ., ke ojde u pizdu mater., taka neshto mi stoi rabotava ., a tie shto glasaa za sdsm., abe kaj ke im odi dushata., ako voopshto imaat ili znaat shto e toa dusha

., se mi se chini deka posle avgust nema ni od zheludecot da ostane nishto samiot ke se izede ., vo fazata na osvestuvanje., ama docna., ., pariz i bukuresht nekoj dobro go obraboti doma tuka., za konechnoto reshavanje na balkanskoto prashanje
., se mi se chini deka posle avgust nema ni od zheludecot da ostane nishto samiot ke se izede ., vo fazata na osvestuvanje., ama docna., ., pariz i bukuresht nekoj dobro go obraboti doma tuka., za konechnoto reshavanje na balkanskoto prashanje .,
., 

Skopjans Prepare Statue of Alexander the Great in Central Square
Skopjans Prepare Statue of Alexander the Great in Central Square