Граѓанско движење против промена на името на Република Македонија

the king 24

J. V.
Член од
14 мај 2009
Мислења
20
Поени од реакции
1
Prasanje do bratot: sto bidna kolku do koja brojka sme? Ako ima poznacajni promeni vo odnos na glasovite bi bilo dobro da ne izvestuvate.........

А

Ајсшутер

Гостин
Prasanje do bratot: sto bidna kolku do koja brojka sme? Ako ima poznacajni promeni vo odnos na glasovite bi bilo dobro da ne izvestuvate.........
Засега има 3119 потпишани сепак бројкава е мала барем според мене ептен слабо се ангажирани сите треба ова да се постира по блогови, форуми, групи на интернет како facebook, на мсн статуси и сл.

K

KomitaMKD

Гостин
Засега има 3119 потпишани сепак бројкава е мала барем според мене ептен слабо се ангажирани сите треба ова да се постира по блогови, форуми, групи на интернет како facebook, на мсн статуси и сл.
Треба да е на плоштади,чаршии, не на интернет.Дајте да пробаме а макар и не успеале...

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
Треба да е на плоштади,чаршии, не на интернет.Дајте да пробаме а макар и не успеале...
Важи...се согласувам со тоа да пробаме да се направи нешто на плоштад во некои ТЦ...Потписот на нет мислам дека многу малце се цени, мора да се покаже тоа со масовност на населението тоа да се мотивира да го сватат вистинското знашење на МАКЕДОНИЈА!!!:oeoeoe:

the king 24

J. V.
Член од
14 мај 2009
Мислења
20
Поени од реакции
1
Eve ako se organizira nesto slicno se prijavuvam dobrovolec za sobiranje za potpisi vo dijasporata, ucam vo Italija i ve uveruvam deka 500 - 1000 potpisi odovde minimum ke se soberat....

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
You are signer #3405

Потпишано. (Н)

Член од
12 јуни 2009
Мислења
28
Поени од реакции
3
Второ, ако навистина имаше опасност, и ако навистина бевте насекирани за името МАКЕДОНИЈА, сигурно ќе дигневте повеќе врева, и немаше да си играте мижитатара криејќи се да не ве види некој додека божем “протестирате“. Не делувате сериозно, па тоа ти е. Повеќе публицитет ќе имавте ако отворевте тема на подфорум секс “како да му го зачукаме на Нимиц“. :tapp:
Јас верувам дека дел од нас се навистина насекирани, ама нажалост бројот на вистински насекираните е многу мал. Не можам да не се сложам со дел од напишаното погоре. За илустрација, погледнете ја темата за успивање на кучињата скитници. Веќе има 64 страни и 1500 и кусур потписи, а е далеку понова тема (ич да не прајме муабет колку е поважна:uvo:)...добро рака на срце, ја полнат занесени 15-20 годишњаци, ама сепак....
Петицијата за името има 3411 досега. :toe:
И би замолила подобро запознаените во врска со петицијата да не известат за најновите активности, ако има такви. Поздрав до сите потписници на петицијата.:back:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Потпишано и од мене.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Следен политички пост на темава ќе резултира со бан од тема. Ако се потпишувате, потпишувајте се за поддршка за името и не ја користете темава за бистрење политики.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Потпишав три пати и од страна на мајка ми и татко ми...Поздрав и да се надеваме дека ќе успееме во нешто:helou:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Signatures 3540 to 3501 of 3540
#Name Town/City Date 3540
Milojko Zvani Giga Moravac Skopje Jul 13, 2009

:pipi:

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
јас сум против промена на уставното име, а за име за со Грција може да биде Република Македонија Скопје, а за тие што не признале МАКЕДОНИЈА.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
Македонија и готово...
или како Р.Македонија да не признаат или нека идат у пм, па макар никогаш да невлеземе у ЕУ:nerv:

Kajgana Shop

На врв Bottom