the king 24
J. V.
- Член од
- 14 мај 2009
- Мислења
- 20
- Поени од реакции
- 1
Prasanje do bratot: sto bidna kolku do koja brojka sme? Ako ima poznacajni promeni vo odnos na glasovite bi bilo dobro da ne izvestuvate.........
Засега има 3119 потпишани сепак бројкава е мала барем според мене ептен слабо се ангажирани сите треба ова да се постира по блогови, форуми, групи на интернет како facebook, на мсн статуси и сл.Prasanje do bratot: sto bidna kolku do koja brojka sme? Ako ima poznacajni promeni vo odnos na glasovite bi bilo dobro da ne izvestuvate.........
Треба да е на плоштади,чаршии, не на интернет.Дајте да пробаме а макар и не успеале...Засега има 3119 потпишани сепак бројкава е мала барем според мене ептен слабо се ангажирани сите треба ова да се постира по блогови, форуми, групи на интернет како facebook, на мсн статуси и сл.
Важи...се согласувам со тоа да пробаме да се направи нешто на плоштад во некои ТЦ...Потписот на нет мислам дека многу малце се цени, мора да се покаже тоа со масовност на населението тоа да се мотивира да го сватат вистинското знашење на МАКЕДОНИЈА!!!Треба да е на плоштади,чаршии, не на интернет.Дајте да пробаме а макар и не успеале...
Јас верувам дека дел од нас се навистина насекирани, ама нажалост бројот на вистински насекираните е многу мал. Не можам да не се сложам со дел од напишаното погоре. За илустрација, погледнете ја темата за успивање на кучињата скитници. Веќе има 64 страни и 1500 и кусур потписи, а е далеку понова тема (ич да не прајме муабет колку е поважна:uvo...добро рака на срце, ја полнат занесени 15-20 годишњаци, ама сепак....Второ, ако навистина имаше опасност, и ако навистина бевте насекирани за името МАКЕДОНИЈА, сигурно ќе дигневте повеќе врева, и немаше да си играте мижитатара криејќи се да не ве види некој додека божем “протестирате“. Не делувате сериозно, па тоа ти е. Повеќе публицитет ќе имавте ако отворевте тема на подфорум секс “како да му го зачукаме на Нимиц“.