Го ѕиркате ли соседот?

Фаќате ли сеир?

• Да

Гласови: 74 19,6%
  • Не

Гласови: 187 49,5%
  • Понекогаш

Гласови: 117 31,0%

• Вкупно гласачи
    378
I

Intex

Гостин
Не. Ова ми изгледа многу глупо. И што има сега да го гледам комшијата/комшиката. Гајле ми е што прави или ќе прави или пак тој мене да ме гледа.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Порано, додека имав студентки од кичево карши мене:):):)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ја зиркам комшиката некад,топоини е,има што да се види кај неа :vozbud::vozbud::vozbud:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Соседи некој посебни немам за да ѕиркам, додуша имам еден кој редовно си го гледам:pipi:
А во последно време опкружена сум со туристи па незнам каде попрво да се гледам :pos:
Така да, за летово мојот одговор е ДА!

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
Nema nacin na koj da se gleda haha edna pri4ina, a druga pa i ne gi smetam sosedite za mn interesni pa da im dzirkam i seir da im gledam:kesa:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Не ама коа ке ме изнервира му пуштам црево на тераса!

Член од
16 јули 2008
Мислења
44
Поени од реакции
0
:nenene: Никогаш. Мразам шпионажи, радозналост и слични глупости. Секој си има своја приватност. Само човек без работа може да го занимаваат туѓи работи, се знае ако нема попаметна работа се позанимава со својот живот.

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
Неам друга работа па ќе го глеам соседот што прај...еднаш се забуља една комшика коа си седев у двор со друштво и од што ме изнервира и се раздрав у стил што буљаш на секои 5 минути.Колку ми се сељачки тие работи и посматрања кој што како прави од страна на соседиве...

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
До сега не ми се случило.
Едноставно тоа што им се случува дома е нивна работа,а и да ме гледаат мене како на пример јас нив не би ми било воопшто пријатно.
Нив дом,нивна приватност.Мој дом,моја приватност.Фаќање сеир од страна не би било воопшто потребно.:wink:

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Понекогаш ми е интересно да ги глеам некои од соседните дворови како се караат...

Kajgana Shop

На врв Bottom