Го ѕиркате ли соседот?

Фаќате ли сеир?

• Да

Гласови: 74 19,6%
  • Не

Гласови: 187 49,5%
  • Понекогаш

Гласови: 117 31,0%

• Вкупно гласачи
    378

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Е јас имам комшика шо ме манијаче навечер коо е пуштена струјата и коо седам на нет.Гарант и додека го пишам посто она сеа гледа...ја ко бев у центарот си гледав како минат луѓе низ шеталиштето а да му ѕиркам на некој во стан :nenene:

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
јас со мајка ми заедно ѕиркаме.и се знаеме кој со кого, кој кога дошол со кого.
доволно е само да седнеме на тераса :pos2:

N

navivacka

Гостин
Воопшто не ѕиркам кај комшиите,нивниот живот,тоа што го прават не е моја работа...

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Комшииве ми се пензионери така да немам што да ѕиркам не е цаката.

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
понекогаш циркам коа ми се дава шанса али прикриено демек работам нешо па ке зирнам горе доле :pos2::pos2: у ова не спаѓаат бабите и старите тетки не манијачам пупу

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Неизбежно е...немаат ништо на прозорите,посебно во дневната.
И јас кога и да погледнам накај улицата,ги гледам нив.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Ја имам ненормални комшии. Едниов, ни телевизија гледа, ни ништо. Цело време работи нешто, лупа, тропа, тоа му е хоби. Еднаш мешалица за бетон пушти у 11 и пол навечер. :tapp: Другиов е маалска легенда, цело време гол шета само по фармерки. Па кога ќе земе сабајле, седи у двор и сите комшии ги поздравува како што поминуваат, се дере на цел глас: ''Охооооојј, комши, каде беeee'' или ''Каааааај си бе, да му ебам мајкатааа''. Што вика брат ми, се слуша исто како у соба да ти се дере.:)

ИвањушкА

some-thing
Член од
17 јули 2009
Мислења
342
Поени од реакции
526
не фала богу, ама они се по цел ден седнати у двор и само гледаат кој каде отишол, кој шо напраил, кој поминал, и после на собиранка ајдеее уговарање :tapp:

M

Mr.InF3ction

Гостин
у последно време вооптшто не...јбг еден ден ќе го видов како моча...ми се скурчи животот :tapp:

Член од
30 април 2009
Мислења
795
Поени од реакции
91
не ми чуе за соседите јас освен три семејства со со кого контактирам во зградата другите не ги ни познавам.И зошто би ги ѕиркала?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
Па немам некои којзнае какви комшии за да ги ѕисркам све се старци. Али затоа они цело време се у двор и шпиунираат што се случува во околината:vozbud:

Г

Господ

Гостин
Го...Ја зиркам и фаќам нешто ама не сеир
знаете она е ...како да кажам...јебозовна:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom