Го ѕиркате ли соседот?

Фаќате ли сеир?

• Да

Гласови: 74 19,6%
  • Не

Гласови: 187 49,5%
  • Понекогаш

Гласови: 117 31,0%

• Вкупно гласачи
    378

МнмлЧупе

Форум зависник
Член од
9 јуни 2009
Мислења
92
Поени од реакции
6
Не дека фаќам сеир или ѕиркам ама ако нешто само се натопори пред мене ќе фрлам едно окце не дека сакам... така ми иди :salut:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Imam nenormalni komsii, koj narkoman koj pijanica, obavezno praat nekoja glupost pred zgrada i se derat site da gi slusnat, e aj ne fakaj seir de. Kolku i da ne sakas da zirkas ke stanis da vidis so e taa galama.

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
понекогаш :)
но имам еден кретеноиден сосед и неколку пати го имам фатено на дело како ме гледа со двоглед :uvo:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
Не ме интересира за нив...И ако сакаат нека донесат КРАВА у стан да им Мууука цел ден на мене нема :kajg: да ми трепне:smir:

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Па не, напротив, мразам мешање во туѓи работи и се имам неколкупати расправано зашто тие за се' и сешто ѕиркале да видат што и како... Мислам, мора во секој момент да се има свеж материјал за оговарање. Какви луѓе!!!:nesvest:

А

Александра Д.

Гостин
Не ѕиркам, а мислам дека и не ме ѕиркаат.:helou:

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
воопшто не ме интересираат комшиите што прават ни па фаќам сеир кога има некоја жестока расправија тогаш и да слушнам ќе влезам дома и ќе си пуштам тв ме нервира тоа многу имам комшика што станала од сред мочање да види у колку саат сум дошла и со каква кола сум дошла:nesvest:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Си немам друга работа па ќе ги ѕиркам соседите а тие мене ме манијачеа кога си идев од службено патување :),живеев во зграда и од двете згради излегуваше одборот за пречекување да види што сум купил за дома :pos: :pos: :pos: :pos:
Кои глупаци сум ги имал за комшии...:kesa:

Член од
23 мај 2009
Мислења
248
Поени од реакции
13
Па ретко ги ѕиркам моите соседи, но карши мојата зграда има едни чудни онака, и некогаш кога сум на прозор гледам шо си праат на балкон кога се.. И оние кои живеат во куќата до зградата моја ги гледам шо си готват.. A мене увек ме набљудуваат не знам што им е :S

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Јас нив никогаш а тие нас редовно и утрента имаме цел извештај кога сме легнале како кај сме биле и др

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Фаќам сеир, само што неможам да ги гледам али затоа премногу се гласни да би ги слушнала...е на пример пред некој ден ги слушав комшииве („млад“ брачен пар) како се работат, урлаа викаа на велико :)

Член од
25 јуни 2009
Мислења
81
Поени од реакции
2
Хуху Па шо комшии имам да ги глеам!
Сите се барикадирани со ролетни и искачаат само навечер ко љиљаци за да видат кој од младите од наслбата со кого искача!
Бог да чува!
Додуша имам една глупа ствар шо ме тера и мене постојано да ги спуштам ролетните од мојата соба!
Мојата куќа - т.е. прозорот од мојата соба гледа директива у собата на комшијата мој! Машко на мои години! и бај д веј нема девојка! И така да имам проблем малце коа се пресоблекувам или правам нешто лично морам да ги спуштам ролетните!
Па као јас што сум малце мрзлива веќе не ни ѓи дигам!
Хаха
Мразам коа некој ја нарушува мојата приватност и затоа ни јас тоа не го правам иако имам можност затоа што и тој што би го набљудувала би го нервирало тоа што јас го ѕиркам .. Сеа јебига не праи шо не сакаш да ти праат!:nenene:

M

Mr.InF3ction

Гостин
па сега мразам тоа да ми го прават нене .. ендоставно во моја куќа да не седам опуштен зш знам дека комшиите ѕиркаат?... а многу го прават тоа.. и мн ме нервира но јас никогаш не го правам тоа... гласав за понекогаш лол ...посебено во лето кога ми доаѓа нај омилената комшика у цел свет од германија :pipi:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
понекогаш скоро никогаш. што ќе ѕиркам се стари до стари или дечишта мали расплакани. кога бев помал ми беше интересно сега не се замарам

Kajgana Shop

На врв Bottom