Imam nenormalni komsii, koj narkoman koj pijanica, obavezno praat nekoja glupost pred zgrada i se derat site da gi slusnat, e aj ne fakaj seir de. Kolku i da ne sakas da zirkas ke stanis da vidis so e taa galama.
Па не, напротив, мразам мешање во туѓи работи и се имам неколкупати расправано зашто тие за се' и сешто ѕиркале да видат што и како... Мислам, мора во секој момент да се има свеж материјал за оговарање. Какви луѓе!!!:nesvest:
воопшто не ме интересираат комшиите што прават ни па фаќам сеир кога има некоја жестока расправија тогаш и да слушнам ќе влезам дома и ќе си пуштам тв ме нервира тоа многу имам комшика што станала од сред мочање да види у колку саат сум дошла и со каква кола сум дошла:nesvest:
Си немам друга работа па ќе ги ѕиркам соседите а тие мене ме манијачеа кога си идев од службено патување ,живеев во зграда и од двете згради излегуваше одборот за пречекување да види што сум купил за дома
Кои глупаци сум ги имал за комшии...:kesa:
Па ретко ги ѕиркам моите соседи, но карши мојата зграда има едни чудни онака, и некогаш кога сум на прозор гледам шо си праат на балкон кога се.. И оние кои живеат во куќата до зградата моја ги гледам шо си готват.. A мене увек ме набљудуваат не знам што им е :S
Фаќам сеир, само што неможам да ги гледам али затоа премногу се гласни да би ги слушнала...е на пример пред некој ден ги слушав комшииве („млад“ брачен пар) како се работат, урлаа викаа на велико
Хуху Па шо комшии имам да ги глеам!
Сите се барикадирани со ролетни и искачаат само навечер ко љиљаци за да видат кој од младите од наслбата со кого искача!
Бог да чува!
Додуша имам една глупа ствар шо ме тера и мене постојано да ги спуштам ролетните од мојата соба!
Мојата куќа - т.е. прозорот од мојата соба гледа директива у собата на комшијата мој! Машко на мои години! и бај д веј нема девојка! И така да имам проблем малце коа се пресоблекувам или правам нешто лично морам да ги спуштам ролетните!
Па као јас што сум малце мрзлива веќе не ни ѓи дигам!
Хаха
Мразам коа некој ја нарушува мојата приватност и затоа ни јас тоа не го правам иако имам можност затоа што и тој што би го набљудувала би го нервирало тоа што јас го ѕиркам .. Сеа јебига не праи шо не сакаш да ти праат!:nenene:
па сега мразам тоа да ми го прават нене .. ендоставно во моја куќа да не седам опуштен зш знам дека комшиите ѕиркаат?... а многу го прават тоа.. и мн ме нервира но јас никогаш не го правам тоа... гласав за понекогаш лол ...посебено во лето кога ми доаѓа нај омилената комшика у цел свет од германија
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.