Го ѕиркате ли соседот?

Фаќате ли сеир?

• Да

Гласови: 74 19,6%
  • Не

Гласови: 187 49,5%
  • Понекогаш

Гласови: 117 31,0%

• Вкупно гласачи
    378
Член од
28 јануари 2009
Мислења
238
Поени од реакции
37
Како помал да али сеа не им се замарам кога неам некоја млада комшика џабе ќе се мачам да ѕиркам
А иначе стариве од улица нешто малце да се деси и одма се креваат ролетни се тргаат завеи нешто да не им кидне малце ме нервираа порано зашто немав приватност дома али како што реков не им се замарам

T

TaMчЕ

Гостин
Даааа!:vozbud: само тоа е многу ретко пошо околу мене живеат само старци! а едини така помлади ми се комшиите од позади и тие онака знаат да почнат со некои караници у стилот:Ќе зеам некастрено дрво и ќе те млатам по глава!:tapp:

VertigO

750ml ракија
Член од
11 декември 2008
Мислења
297
Поени од реакции
47
Кој сосед туго моја! Спроти мене е домот за деца без родители..нив ли да ги ѕиркам? :ija: Нееее...:uvo:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Само еднаш ми се има случено да ѕиркам така од спротива комшиите и тоа пред 4-5 години со другарка ми случајно така си седевме на тераса и случајно онака го забележавме комшијата нешто како работи и се заинтересиравме што прави некако чудно ни дојде,и по некое време видовме што правел....:drk:
А за сеир така да фаќам на расправии или на некои муабети ми е многу многу забегана работа,како може некој тоа да го исполнува.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Ако имам слободно време фаќам сеир ама после тоа не го раскажувам...не се замарам толку одма утредента го забравам :D

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Да имаше добри ќерки нив ќе ги ѕиркав. За сеир да ѕиркам нема потреба, се се слчува во близина и сакаш нејќеш ќе видиш и ќе чуеш и ќе се изнасмејаш.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
ако не ѕирниш нешто не е па интересно...............:)

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
абе си подѕирнувам напати, ама моево маало е лудило сите знаат кој што право кој што јаде кој кога излегол на кого му дошле гости. абе се ги интересира. забегани

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
хехе имаше интересни моменти не велам не особено кога мајками од на тераса почна да го вика брат ми ....Ела да видиш што имат ваму голи женски ....јас излегов на тераса и имаше некои две курветини како од мајка родени што се облекуваја после услугата што им ја дадоја на комшиите (релативно млади) така да сеа се иселија и не се дешават нешто посебно ама и да нејкам понекогаш пак се дешават да фрлам око ... одспротива има еден кој нон стоп на тераса што прави муабет на телефон и една што постојано бубат над книга после има тука една тетка биберче што постојано сади некои зеленчуци и ми пречи што многу прислушкува кога прајме муабет ама то е ...

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Не е изводливо, глупа локација.
А и земање во предвид кои соседи само ги имам, има шо да се набљудува, кој од кој со повеќе дупки у мозок.Се слуша најчесто муабетот на дотичната над мене..доста интересно повишување на тон :pos:

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
кратко и јасно НЕ:nenene: што има да ѕиркам

Член од
16 јуни 2009
Мислења
33
Поени од реакции
3
Дааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: секој чац бидејки до мене живеат три секси цимерки.Редовно.

Kajgana Shop

На врв Bottom