Гостивар - Градот на Вардар

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Две забегани ластовици не прават пролет. Еве Николина ќе те демантира.
Види дај боже да ме демантира...секако дека не сакам и јас да имам лошо мислење за нив но искуството говори така...секогаш кога ќе се спомне Гостивар или гостиварчанки на тоа ме асоцира..за физичкиот изглед немам никакви замерки, убави жени има, ама карактерно тоа што го искусив...не го препорачувам на никој.

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
тие што ги имам упознаено многу клети девојки....ептен негативни и само да се караат со сите...досега две имам упознаено и двете такви карактерно....ама оставам простор за некоја да ме демантира :)
Кај ги најде таквите жити се :D Ептен си се погодиле изгледа по другарска линија :icon_lol:
Ако одиме по твојава логика, ја од кумановчани треба да бегам :свиркам: Ама ко што вели Цитро две па и појше ластовици пролет не прават :pipi:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Кај ги најде таквите жити се :D Ептен си се погодиле изгледа по другарска линија :icon_lol:
Ако одиме по твојава логика, ја од кумановчани треба да бегам :свиркам: Ама ко што вели Цитро две па и појше ластовици пролет не прават :pipi:
Кумановчани су срциња :love:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Види дај боже да ме демантира...секако дека не сакам и јас да имам лошо мислење за нив но искуството говори така...секогаш кога ќе се спомне Гостивар или гостиварчанки на тоа ме асоцира..за физичкиот изглед немам никакви замерки, убави жени има, ама карактерно тоа што го искусив...не го препорачувам на никој.
Тапа се Гостивачанки, се согласувам. 80% се такви како што ги наведе.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Тапа се Гостивачанки, се согласувам. 80% се такви како што ги наведе.
И вие којзнае кого сте запознале, да ме знаевте мене немаше така да мислите:P :pipi: За лоши има, ама не само во Гостивар туку насекаде, и од две три 'лоши' ме ставате мене а и многу други како мене во таа група.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
И вие којзнае кого сте запознале, да ме знаевте мене немаше така да мислите:P :pipi: За лоши има, ама не само во Гостивар туку насекаде, и од две три 'лоши' ме ставате мене а и многу други како мене во таа група.
Хехе ок ајде ке ти верувам и ќе викам отсега ок не сите гостиварчанки туку некаде 80 проценти :))

A

Alexander Nevsky

Гостин
Чупе од Гостивар сум, поради тоа си земам за право така да ги прикажам. Иако има да секако девојки што се за пример.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Попис од 1942 година.
с.Дебреште.....фамилии......жители...број на членови во 1 фам.
Македонци......83..................586.........7
Албанци..........70..................378.........5,4
с.Зубовце.......
Македонци.....120...............1247.......10,3
Албанци..........0....................0
с.Врапчиште..
Македонци.....40..................310........7,75
Албанци.........300...............1400.......4,6
с.Баница вк. горна и долна
Македонци....70..................555.........7,92
Албанци........295...............1320........4,47
---------------------------------------------------------
ајде кажете ја сегашната состојба

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.210
Поени од реакции
1.252
Помалку македонци повеќе Албанци... Тоа ти е тоа... И секоја година сме се помалку и помалку, благодарение на сите оние што се отселуваат од градов, страв ми е да помислам како ќе изгледа за 20-30 години, ако воопшто биде во Македонија....

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Попис од 1942 година.
с.Дебреште.....фамилии......жители...број на членови во 1 фам.
Македонци......83..................586.........7
Албанци..........70..................378.........5,4
с.Зубовце.......
Македонци.....120...............1247.......10,3
Албанци..........0....................0
с.Врапчиште..
Македонци.....40..................310........7,75
Албанци.........300...............1400.......4,6
с.Баница вк. горна и долна
Македонци....70..................555.........7,92
Албанци........295...............1320........4,47
---------------------------------------------------------
ајде кажете ја сегашната состојба
Па имаш на википедиа бе од пописот тие се последните податоци.

Македонци 10.285 (29,85%)
Албанци 15.490 (43,21%)

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Помалку македонци повеќе Албанци... Тоа ти е тоа... И секоја година сме се помалку и помалку, благодарение на сите оние што се отселуваат од градов, страв ми е да помислам како ќе изгледа за 20-30 години, ако воопшто биде во Македонија....
this.jpg

..за физичкиот изглед немам никакви замерки, убави жени има
Не може да се негира нели? :LOL:

Kajgana Shop

На врв Bottom