Гостивар - Градот на Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Две забегани ластовици не прават пролет. Еве Николина ќе те демантира.
Види дај боже да ме демантира...секако дека не сакам и јас да имам лошо мислење за нив но искуството говори така...секогаш кога ќе се спомне Гостивар или гостиварчанки на тоа ме асоцира..за физичкиот изглед немам никакви замерки, убави жени има, ама карактерно тоа што го искусив...не го препорачувам на никој.

тие што ги имам упознаено многу клети девојки....ептен негативни и само да се караат со сите...досега две имам упознаено и двете такви карактерно....ама оставам простор за некоја да ме демантира :)

Кај ги најде таквите жити се :D Ептен си се погодиле изгледа по другарска линија :icon_lol:
Ако одиме по твојава логика, ја од кумановчани треба да бегам :свиркам: Ама ко што вели Цитро две па и појше ластовици пролет не прават :pipi:

Кај ги најде таквите жити се :D Ептен си се погодиле изгледа по другарска линија :icon_lol:
Ако одиме по твојава логика, ја од кумановчани треба да бегам :свиркам: Ама ко што вели Цитро две па и појше ластовици пролет не прават :pipi:

Кумановчани су срциња :love:

Види дај боже да ме демантира...секако дека не сакам и јас да имам лошо мислење за нив но искуството говори така...секогаш кога ќе се спомне Гостивар или гостиварчанки на тоа ме асоцира..за физичкиот изглед немам никакви замерки, убави жени има, ама карактерно тоа што го искусив...не го препорачувам на никој.
Тапа се Гостивачанки, се согласувам. 80% се такви како што ги наведе.

Тапа се Гостивачанки, се согласувам. 80% се такви како што ги наведе.
И вие којзнае кого сте запознале, да ме знаевте мене немаше така да мислите:P :pipi: За лоши има, ама не само во Гостивар туку насекаде, и од две три 'лоши' ме ставате мене а и многу други како мене во таа група.

И вие којзнае кого сте запознале, да ме знаевте мене немаше така да мислите:P :pipi: За лоши има, ама не само во Гостивар туку насекаде, и од две три 'лоши' ме ставате мене а и многу други како мене во таа група.
Хехе ок ајде ке ти верувам и ќе викам отсега ок не сите гостиварчанки туку некаде 80 проценти :))

Чупе од Гостивар сум, поради тоа си земам за право така да ги прикажам. Иако има да секако девојки што се за пример.

Попис од 1942 година.
с.Дебреште.....фамилии......жители...број на членови во 1 фам.
Македонци......83..................586.........7
Албанци..........70..................378.........5,4
с.Зубовце.......
Македонци.....120...............1247.......10,3
Албанци..........0....................0
с.Врапчиште..
Македонци.....40..................310........7,75
Албанци.........300...............1400.......4,6
с.Баница вк. горна и долна
Македонци....70..................555.........7,92
Албанци........295...............1320........4,47
---------------------------------------------------------
ајде кажете ја сегашната состојба

Помалку македонци повеќе Албанци... Тоа ти е тоа... И секоја година сме се помалку и помалку, благодарение на сите оние што се отселуваат од градов, страв ми е да помислам како ќе изгледа за 20-30 години, ако воопшто биде во Македонија....

Попис од 1942 година.
с.Дебреште.....фамилии......жители...број на членови во 1 фам.
Македонци......83..................586.........7
Албанци..........70..................378.........5,4
с.Зубовце.......
Македонци.....120...............1247.......10,3
Албанци..........0....................0
с.Врапчиште..
Македонци.....40..................310........7,75
Албанци.........300...............1400.......4,6
с.Баница вк. горна и долна
Македонци....70..................555.........7,92
Албанци........295...............1320........4,47
---------------------------------------------------------
ајде кажете ја сегашната состојба

Па имаш на википедиа бе од пописот тие се последните податоци.

Македонци 10.285 (29,85%)
Албанци 15.490 (43,21%)

Помалку македонци повеќе Албанци... Тоа ти е тоа... И секоја година сме се помалку и помалку, благодарение на сите оние што се отселуваат од градов, страв ми е да помислам како ќе изгледа за 20-30 години, ако воопшто биде во Македонија....

this.jpg

..за физичкиот изглед немам никакви замерки, убави жени има
Не може да се негира нели? :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom