bRutal savaGe
ಠ_ಠ
- Член од
- 10 јули 2009
- Мислења
- 4.213
- Поени од реакции
- 88
ај нема да пишувам сеа црни сценарија... само да му посакам поголеми успеси и среќа во новиот клуб, ете ко што велите Интер :helou:
Полека - полека стануваш најпопуларен на подфорумов :pos2:Блиски сме со него, од него ми е...:smir: не ми е роднина
АЈДЕ СО СРЕЌА ДА МУ Е ВО НОВИОТ КЛУБПандев во Интер во наредните 4.5 години, број 16.....
Нека му е со срека многу........ да игра во животна форма:smir:
Кој губи има право да се лути.:pos2::pos2:ke svrshi rabota vo inter.. :S ko quaresma izglea ke ja grej klupata ..ke igra samo eto dur ne e tuka :S ..aaaah se nadevam napravi dobar izbor
Како Мело што се покака или...како ке биде ???ke svrshi rabota vo inter.. :S ko quaresma izglea ke ja grej klupata ..ke igra samo eto dur ne e tuka :S ..aaaah se nadevam napravi dobar izbor
Не гледам во ова победник и поразен. Како да за Кристиано Роналдо или Меси се натпреваруваме. Каде сака таму нека си оди , му посакувам се најдобро и доколку тоа биде Интер. Доколку мисли дека тоа е тимот каде што може да напредува нека оди. Реално таму има барем тројца кои се поквалитетни од него. Ето , Милито и Балотели. Во првиот состав би добивал шанса само при отсуство на некој од овие.Кој губи има право да се лути.:pos2::pos2:
Мело има постигнато два гола сезонава ... што за играч од негова позиција не е катастрофално. За разлика од него Кварезма нема стапнато на терен , а тешко и дека ќе стапне. А за Мело ти не се секирај , ти само надевај се дека е рпомашен трансфер , најдоброто допрва ќе дојде.Како Мело што се покака или...како ке биде ???
Не гледам во ова победник и поразен. Како да за Кристиано Роналдо или Меси се натпреваруваме. Каде сака таму нека си оди , му посакувам се најдобро и доколку тоа биде Интер. Доколку мисли дека тоа е тимот каде што може да напредува нека оди. Реално таму има барем тројца кои се поквалитетни од него. Ето , Милито и Балотели. Во првиот состав би добивал шанса само при отсуство на некој од овие.
Има уште време , ништо не е конечно. Пандев ќе отиде онаму каде што ке му понудат највеќе. Впрочем тоа и беше главната причина што го нашушти Лацио ... ниската плата.
Мело има постигнато два гола сезонава ... што за играч од негова позиција не е катастрофално. За разлика од него Кварезма нема стапнато на терен , а тешко и дека ќе стапне. А за Мело ти не се секирај , ти само надевај се дека е рпомашен трансфер , најдоброто допрва ќе дојде.